sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Lisää herkkuja ja Joulua

Lisää herkkuja siis... sopii minulle :) Työkaverini innoittamana valmistin hieman erilaisia joulutorttuja. Perinteisen luumuhillon sijasta täytteeksi tuli vuohenjuustoa sekä arpikoosimarmelaadia (paiston kestävää), muuten nämä tortut valmistuivat perinteisesti valmiista voitaikinasta. 
Yksi niistä monista heikkouksistani kun sattuu olemaan vuohenjuusto, niin arvata saattaa, että nämä maistuivat minulle oikein hyvin. Vuohejuuston ja makean hillon liitto on vaan niin täydellinen! Suosittelen kokeilemaan näitä helppoja joulutorttuja, jos vaan vuohenjuusto kutkuttaa makuhermoja!

Eilinen päivä pyörähtikin siivoillessa ja kotihommia tehden, tänään valmistellaan joulua ja viimeistellään lahjat (muutama on vielä tekeillä). Sitten onkin vuorossa kauppalapun kirjoittelua ja ruokien sekä leivonnaisten valmistusta, joten puuhaa riittää vielä. Jouluna otetaankin sitten todella rennosti ja nautitaan lasten riemusta, hyvästä ruoasta ja seurasta!
Näissä maisemissa, omalla takapihalla omenapuun juurella, nappasin lapsista joulukorttikuvan. Näiden joulukuvien kera haluankin jo nyt toivottaa teille
 rauhallista ja ihanaa joulunaikaa!

6 kommenttia:

 1. IHANAA JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2014 !
  Ensi vuonna kyllä nähdään :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, samoin sinulle ja perheellesi!

   Näin me tehdään, ollaan yhteyksissä :)

   T.Miia

   Poista
  2. Varmasti Miia ja ihanaa uutta vuotta 2014.

   Poista
  3. Kiitos, samoin sinne :) Täällä otetaan uusi vuosi vastaan rennoissa merkeissä...

   Poista

Kiitos kommentistasi <3