torstai 20. helmikuuta 2014

Sävy sävyyn...

Olen tylsästi jumittunut pehmeisiin sävyihin, niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin. Kummasti se silmä vaan aina tarttuu katalogeissa kuin kauppojen rekeilläkin niihin ihaniin hempeisiin sävyihin, vaaleaan beigeen, puuteriroosaan, luonnonvalkoiseen jne. Tämä trendi on omalla kohdallani kestänyt jo useamman vuoden... Minkäs teet :) Viime keväänä ihastuin koralliin ja sitten punaisiin housuihin, joten kyllä tässä jotain väriäkin kaapista löytyy hempeiden sävyjen seurana:) 
Hempeää väriä on tällä hetkellä myös puikoilla. Kohta valmistuva pipo on sattumalta sävy sävyyn uuden huivini kanssa. Sattumaa kyllä, mutta toisaalta ei, koska nuo värivalinnat on tosiaan viime aikoina aika samanlaisia. Pipon valmistuu muuten tällä ohjeella. Pipo on todella helppo ja nopea neuloa, kunhan vain neuloisi :)

torstai 6. helmikuuta 2014

Pari kuvaa keittiöstä...

Tässä olisi muutama kuva meidän uudesta keittiöstä. Viime sysksy menikin remontin keskellä, ja voin kertoa, ettei se herkkua ollut. Onneksi remontti on tällä erää historiaa ja nyt saamme nauttia sen tuloksesta. 
Kokonaisuudessaan tuo projekti oli pitkä, haave uudesta keittiöstä oli ollut mielessä jo muutaman vuoden, kunnes päätimme vihdoin tuoteuttaa tuon haaveen. Viime toukokuussa kirjoittelin inspiraatio postauksen, jossa hain suuntaviivoja keittiön suunnitteluun.  
Syyskuussa pohdiskelin keittiön seinän väriä, sopiva väri löytyi Tikkurilan Symphony värikartasta Habitare messuilla (klik klik). Lokakuussa pakkasimme keittiön astiat ja muut tarvikkeet laatikoihin (klik klik) ja remontti alkoi vanhan keittiön purkamisella. Lokakuun loppupuolella remontti olikin jo käynnistynyt vauhdikkaasti, ja esittelin teille lopullisen suunnitelman tulevastaKeittiö valmistui lopulta joulukuussa, onneksi hyvissä ajoin ennen joulua...
 Asiat, joita listasin inspiraatio postaukseen ennen suunnittelua totutuivat hyvin: Käytännöllisyys, linjakkuus, valkoinen ja pehmeät ruskeanharmaat sävyt, integrointi, valaistus, nykyaikaisuus... Miltä näyttää? Itse olen tyytyväinen lopputulokseen niin ulkonäköön kuin toimivuuteenkin.

lauantai 1. helmikuuta 2014

Lauantain harmaat...

Harmaa lauantai, ainakin kun näitä tämän päivän kuvia katselee... Onneksi vain maisemat olivat tänään harmaat, muutenhan päivä on ollut leppoisa, ilman suunnitelmia. Ilma oli oikein suotuisa ulkoilulle pyrystä huolimatta.
Läheinen uimaranta on mukava näin talvisinkin, jäätä pitkin pääsee lähi saareen laavulle, ja mikä ettei joku kerta voisi suksetkin laittaa jalkaan ja lähteä hiihtelemään jäälle. 
Tänään lumipyry ja raskaat pilvet tekivät rannan maisemasta harmaan, mutta kuitenkin kauniin kaikkine harmaan sävyineen. Aurinko yritti näyttää säteitään pilvien raosta, mutta tänään niistä ei päästy nauttimaan.
...
Näihin lauantain harmaisiin sopii hyvin myös pienen pieni vilautus meidän hopeanharmaasta makuuhuoneesta. Yöpöydältä löytyy kaksi uutta lasista valokuvakehystä, tosin valokuvia niihin en ole vielä saanut aikaiseksi laittaa. 
Kehykset löytyivät Stockmannin alesta, kun kävimme tammikuun alussa Helsingissä. Kehykset sopivat hyvin yöpöydän lampun kaveriksi. Pöytälamppu on Ellokselta, kankainen varjostin ja kaunis lasinen jalkaa yhdessä toimii hyvin! Yhdistelmänä harmaa, valkoinen ja lasi ovat oikein loistava kolmikko sisustuksessa!

Hyvää "harmaan" lauantain iltaa ;)