perjantai 30. toukokuuta 2014

Liljat

Tänä keväänä olen viehättynyt erityisesti liljoista. Kevään aikana olen ostanut niitä monta kertaa maljakkoon muutaman oksan. Muutama oksa todella riittää, koska ne ovat niin näyttäviä ja valtavan kokoisia.
Yllättävän pitkään saa samoista kukkasista nauttia, kun valikoi kimpun, jossa osa kukista on vielä nupulla. Helposti saattaa kestää reilun viikon jopa parikin  hyvinä, mikä on minun hoidollani todella hyvin :)  Ainut miinus näissä kaunokaisissa on kohtalaisen voimakas tuoksu, joka saattaa herkempi nenäistä häiritä.  
 
Minulla on taas puikoilla yksi "ikuisuus projekti" käynnissä. Valmistumassa on jälleen tyynynpäällinen neuloen. Tällä kertaa ajattelin tehdä helmineuleena valkoiset tyynynpäälliset, mutta saapa nähdä milloin ensimmäinen on valmis. Hiljaa hyvää tulee, niinhän sitä sanotaan :)

Monella on varmasti tiedossa juhlia tulevana viikonloppuna, joten toivotaan aurinkoista säätä. Meillä koululainen aloittaa lomailun huomenna, omat lomat  tosin vielä odottavat, mutta auringon toivotan joka tapauksessa tervetulleeksi!

maanantai 26. toukokuuta 2014

Kristallia...

Aikamoinen yllätys oli, kun sain tässä taannoin syntymäpäivälahjaksi puoli tusinaa laseja, joista täällä kirjoitin. Äitini oli ottanut vinkistä vaarin ja tilannut Riedelin viinilasit minulle lahjaksi. Hyväksi on lasit koettu, testattu on, niin vedellä, kuin valkoviinilläkin :)
Näiden kristallilasien yksi mainio ominaisuus keveyden lisäksi on kaatumattomuus. Loistavan muotoilun ansiosta lasi ei kippaa kumoon.
Tällä hetkellä kristalli sisustuksessa/materiaalina viehättää minua erityisen paljon. Siinä on tiettyä ylellistä fiilistä ja kuvastaa minulle omalla tavallaan laatua sekä ajattomuutta.
Tein keväällä varsinaisen löydön kirpparilta. Kuvan kristallimaljakko maksoi kokonaiset kolme euroa! Kerrankin minun kohdalleni osui jotain ohittamatonta kirpparilla, kristallia ja tuota hintaa ei voinut ohittaa, kuin kassan kautta. 
Maljakossa on kivasti mummolafiilistä ja tykkään siitä kovasti. Pidän sisustuksessa kerroksellisuudesta, saa olla mieluusti modernia, että vanhaa sekaisin.

Kristalli, yes or no?

maanantai 19. toukokuuta 2014

Papaya Punch

Kevät on vaihtunut kesäksi! Uskomattoman nopeaan muuttuvat säät, vihdoin sai jättää takin aamulla kotiin, ihana lämpö ja ihana aurinko! Muitakin kesän merkkejä on ollut havaittavissa; tuomi tuoksui tien varrella ja pihan omenapuuhun oli puhjennut muutama kukka työpäivän aikana.

Kesäväriksi huulille ostin H&M:ltä huulipunakynän. Kynän väri on herkullinen  Papaya Punch, taitaa muuten olla ensimmäinen Hennesltä ostamani meikki... Pongasin kyseisen tuotteen ystäväni meikkipussista, ja marssin oitis ostamaan samanlaisen myös itselleni. 


Sen verran tykästyin tähän tuotteeseen, että haluan sen myös teille vinkata. Jos jotain pientä uutta piristystä meikkipussiin kaipaa, tämä muutaman euron ostos on kyllä hintansa väärti.
Aluksi ihastuin huulipunan pehmeän herkulliseen sävyyn, ja nyt olen aivan myyty tuon kynän koostumukseen ja siihen kuinka helposti se levittyy huulille. Yleensä suosin nuden sävyjä huulimeikissä, mutta näin kesä myötä on kiva lisätä hieman väriä. 

perjantai 9. toukokuuta 2014

Cottonilta...


Olin miettinyt uusien ballerinojen ostamista, joten suuntasin Pääsiäisenä Tampereen reissulla Cottonille. Yllätyin todella positiivisesti Cottonin hyvästä kenkävalikoimasta. Kokeilin useampaa paria ballerinoja, ja sydän heltyi täysin kultaisiin "tossuihin". Ei mikään "järki" ostos, mutta niin ihanat ja sopivasti "bling" sekä todella miellyttävät jalkaan. Nykyään mukavuus vaatteissa sekä kengissä on se tärkein argumentti ostopäätökselle, toisin taisi oli nuorempana....


Ostoskassiin päätyi Tory Burchin Caroline 2 mallin kultaiset ballerinat. Kokeilin myös perinteistä Reva mallia, mutta jälleen sain todeta niiden olevan minun jalkaani liian kapeat. Vaikka monet ovat kertoneet, kuten myös Cottonin myyjä, että ajan myötä ne kyllä muotoutuvat jalkaan, en kuitenkaan halunnut ostaa kenkiä jotka puristavat jo kaupassa...


Caroline 2 malli on perhmeää mokkanahkaa ja kenkä muistuttaa hieman jumppatossua. Ne ovat aivan ihanat jalassa, kengän joustava reunus tekee niistä todella pehmeän tuntuiset. Tosin vielä en ole kenkiä ulkoiluttanut koleiden säiden takia. Eilen kuitenkin uskaltauduin poikkeuksellisesti laittamaan avokkaat jalkaani, mutta sitten palelinkin koko päivän... 
Tervetuloa lämpimät ilmat!

tiistai 6. toukokuuta 2014

Päivän asu- haaste

Sain Pakkomielteitä- blogin Hennalta jo aikaa sitten päivän asu haasteen. Kiitos vain Henna! No sen päivän asu jäi silloin kuvaamatta, kuten myös tämän päivän asu, joten toteutan tämän asu haasteen nyt vanhoilla kuvilla pääsiäisen ajalta.

Asun takki on tämän kevään hankita, josta täällä kerroin. Kevyt untsikka on ollut lähes päivittäin käytössä, ja osoittautunut oikein oivalliseksi näille vaihteleville kevään keleille. Takki on todella kevyt ja tarvittaessa sen saa sullottua yllättävän pieneen tilaan ja mahtuu hyvin laukkuun.  
Odotan jo todella, että tämänkin takin saisi jo aamulla jättää kaappiin, ja saisimme nauttia oikeasti lämpimistä päivistä. Ihanasti aurinko jo lämmittääkin, kun sopivasti kohdalle osuu, eikä tuule. Kesää jo odottelen...

 Kylläpä muuten viikonloppuna oli raikas sää ulkoilla, kun oli juuri satanut. Onnistuttiin sopivasti ulkoilemaan sadekuurojen välissä; keväinen luonto tuoksui niin hyvälle sateen jälkeen. Tuntuu, että puiden lehdet kasvaa melkein silmissä...
En nyt laita tuota päivän asu- haastetta eteen päin, mutta toki sen saa napata itselleen kuka vain haluaa.

Toivotan keväistä viikon jatkoa kaikille!

torstai 1. toukokuuta 2014

Hyvää Vappua!

Hyvää vappua! 

Tervetulleita ovat nämä lyhyet työviikot, viime viikko ja viikonloppu ovatkin olleet täynnä menoa, että kotona on käyty vain kääntymässä. Eilisen työpäivän jälkeen kotihommia avusti ansaitusti kuohujuoma :) Joten kovin juhlallisesta vappuaatosta ei voi todellakaan puhua...
Tänään on käyty fiilistelemässä vapputunnelmaa kaupungilla ja Suomen Tivolissa. Tuntui, että viime vuonna oli enemmän ihmisiä liikkeellä, olisiko kolea sää vaikuttanut tuohon. Lapset ainakin tuntui viihtyvän Tivolissa, vaikka viileä olikin!
Nyt sitten onkin pidennetty viikonloppu edessä ja mukavia juttuja onkin tiedossa, sillä saadaan kaverit kylään pariksi yöksi! Suunnitelmissa olisi ainakin valmistaa sushia. Saapa nähdä miten onnistuu...

Leppoisaa Vapun jatkoa ja mukavaa viikonvaihdetta!