perjantai 30. marraskuuta 2012

Erään lauantain asu

Olin viettämässä ystäväni Melinan kanssa pikkujoulua viime lauantaina. Tässä illan asu kollaasina, valitettavasti koko asua minun päälläni ei tullut ikuistettua.



Toppi: H&M
Housut: Gina Tricot
Kengät: Vagabond


Rannekoru: H&M
Korvakorut: Seppälä
Laukku: LV

torstai 29. marraskuuta 2012

"Small is Beautiful" Ooh La La

Louis Vuitton on tehnyt mainosvideon kolmen muodin ammattilaisen kanssa (Elin Kling, Hanneli Mustaparta ja Miroslava Duma). Videolla naiset esittelevät LV:n minikokoisia uutuus laukkuja. Video on aivan ihana, siitä tulee hyvälle fiilikselle. Uudet mini laukut ovat syötävän ihania, minuun kyllä osui ja upposi :) Costumen sivuilta voi lukea tästä lisää.


keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Victoria's Secret London

Victoria's Secret on vihdoin ja viimein rantautunut myös Eurooppaan, elokuussa VS avasi lippulaivamyymälänsä Lontooseen New Bond Streetille. Aiemmin yritys on toiminut vain rapakon toisella puolella. Olen jo jonkin aikaa haaveillut matkasta Lontooseen ja VS on ainakin minulle yksi syy lisää haluta sinne. Hiljattain VS on avannut myymälänsä myös Dubaihin Mall of the Emiratesiin ja Dubai Malliin.

Lontoon myymälä on lukemani mukaan valtava ja neljässä kerroksessa, tosin ylinkerros on vain VIP asiakkaille. Myymälän sisustus ja somisteet ovat upeita! Valikoima on todella laaja; alusvaatteita, kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita, on yöasuja ja bikineitä, Pinkin oloasuja ja vaatteita. Mallistoja on paljon ja varmasti jokaiselle löytyy jotain.

Itse olen käynyt Miamissa VS:n liikkeessä ja siellä palvelu oli erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä. Uskoisin, että Lontoon liikkeen yksi valttikortti on myös ammattitaitoinen henkilökunta, jonka ansiosta jokainen löytää itselleen juuri sopivan koon. Oikean koon löytäminen tuottaakin monesti päänvaivaa liiviostoksilla... Itse olen ollut erittäin tyytyväinen Victoria's Secretin tuotteisiin. 

Tässä muutama kuvakollaasi Lontoon myymälästä:




Kuvat on poimittu Brittilehtien sivuilta: http://fashion.telegraph.co.uk   http://dailymail.co.uk



tiistai 27. marraskuuta 2012

Kynttilöitä

Nyt on ihana illan tullen sytyttää kynttilöitä, tai miksi ei päivälläkin kun on hämärää. Kynttilänvalo tuo kotiin ihanan rauhallisen tunnelman ja valoa tähän pimeimpään vuodenaikaan. Olen tehnyt taas uusia kynttilä hankintoja PartyLiteltä; GloLite kynttiläpurkin, jossa on kaksi sydäntä ja ihania lumipallokynttilöitä. Molemmissa on tuoksuna valkolumimarja. Lumipallokynttilä olikin juuri sopiva aiemmin PartyLiteltä ostamaani symmetria-somisteeseen. Pidän tuosta lasisesta somisteesta, purkin sisään voi itse laittaa koristeita oman maun ja tilanteen mukaan. Meillä on siellä ollut esimerkiksi kesällä simpukoita, lasten synttäreiden aikaan vaahtokarkkeja ja nyt laitoin sinne pieniä joulupalloja. Sitä voi käyttää myöskin maljakkona. 







maanantai 26. marraskuuta 2012

Kinuskipipari



Tämän ihanan kinuskipiparikakun leivoin Kinuskikissan ohjeella. Pohja on piparia, välissä on piparkakkumausteella maustettu täyte ja päällä kinuskia. Sopii hyvin näin joulunalla kahvipöytään.

lauantai 24. marraskuuta 2012

Wanted! Zoe Karssen > Créme De La Créme

Voi voi, taas huomasin vaatekaapissani selvän puutteen, minulla ei ole ainuttakaan peruskollaria ja sellainen olisi nyt hankintalistalla. Iskin silmäni  Zoe Karssenin Créme de la créme paitaan. Tästähän nyt varsinainen ongelma tuli, koska sitä ei ole ilmeisesti enää saatavilla. Kävin läpi monta eri nettikauppaa: Nelly.com, Asos.com, Net-A-porter.com, shopbop.com ja zoekarssen.com eikä collegepaitaa tuolla tekstillä ollut enää missään. Eli siis myöhässä olen! Jos joku sattuu tähän paitaan jossakin törmäämään niin ei muuta kun vinkkiä minulle :) Tuo toppikin olisi ihan kiva!



torstai 22. marraskuuta 2012

Ikean Kassett säilytyslaatikot

No kyllä on taas jutun juurta, kirjoitan pahvilaatikoista :)  Ei voi mitään, mutta nämä Ikean Kassett pahvilaatikot tai kauniimmin sanottuna säilytyslaatikot ovat vaan niin käteviä. Ne ovat kestäviä, tämä on meillä testattu yksivuotiaan toimesta, ja ihan kivan näköisiä pahvilaatikoiksi. Itse olen näihin sullonut kaikenmaailman asioita; kausitavaraa, kausivaatetta, leluja ja ties mitä. Laatikot menee näpärästi kaappiin eikä kaappi näytä ihan niin kaaokselta :) Laatikon etuosan lappuun voi kätevästi kirjoittaa sisällön niin välttyy turhalta etsimisteltä. Ikeasta löytyy näitä laatikoita erivärejä sekä -kokoja eikä hintakaan ole paha.
Tässä on linkki Ikean valikoimaan. 



tiistai 20. marraskuuta 2012

Sisustustarrat

Meiltä löytyy muutamasta huoneesta sisustustarroja seiniltä. Kaikki nämä ovat ostettu Sokokselta ja ovat AmandaB:n valikoimasta. Kävin tsekkaamaassa myös AmandaB:n nettikaupan ja sieltähän löytyykin paljon ihania sisustusjuttuja, myös sisustustekstejä on hyvä valikoima. 










Löysin myös kivan verkkokaupan Art4u. Siellä on paljon kivoja sisutustarroja; kuvia ja tekstejä sekä liitutaulu- ja magneettitarroja. Liitu- ja magneettitarrat ovatkin minulle ihan uusi tuttavuus. Tuosta kaupasta saa tilattua myös oman sisustustekstin, johon voi itse valita värin ja fontin.

Verkkokaupassa paljon kuvia esimerkiksi lastenhuoneeseen.




Aika kivoja ovat, varsinkin tuo puu :)  Art4u:lta  löytyy seinille kaikkea muutakin kivaa mm. valokuva- ja taidetapetteja sisustustarrojen lisäksi. Valikoimaan kuuluu myös Jukka Rintalan töitä sekä Tommy Tabermannin runoja tarroina ja tauluina. Tuolta voisi joskus jotain vaikka tilata, esimerkiksi nimitarrat lastenhuoneidenoviin. Olen nähnyt Art4u:n tuotteita myynnissä myös RTV:llä. Muistan siellä joskus katselleeni maailmankarttaa.



lauantai 17. marraskuuta 2012

Bad Hair Day

Bad hair day on minulle vähän turhankin tuttu käsite. Varsinkin näin kotona ollessa ei aina muista/kerkeä/jaksa omia hiuksia niin laitella. Toisinaan vaikka hiuksia laittaisikin, niin ne eivät tunnu tottelevan :) Onneksi näitä päiviä varten löytyy kaapista kasa pipoja :) Syksyllä ja lauhalla säällä minun lempipipoja ovat Piecesin trikoopipot. Niitä onkin kertynyt kaappiin vuosien varrella jo useampia kappaleita. Materiaali on kivan ohutta ja niitä voi pitää usealla eritavalla päässä. Monen päivän pelastus :)



perjantai 16. marraskuuta 2012

Juicy Couture Pearl Puffer Coat

Minulla kävi hyvä tuuri kun löysin sittenkin sellaisen takin talveksi, mistä olin haaveillut. Kohtalon omaisesti törmäsin eilen kaupunkireissulla ihanaan Juicy Couturen untuvatakkiin. Takki on juuri sellainen mitä olin mielessäni ajatellut; väri  on champagne bubbles, hupussa on muhkea nätin värinen karva ja pituuskin on oikea ja vielä pisteenä iin päälle ihanat kultaiset yksityiskohdat. Ennekaikkea takki on muhkea ja varmasti lämmin (70% untuvaa 30% höyhentä). Pakkohan takki oli heti kotiuttaa, muuten olisin pian jäänyt nuolemaan näppejäni, kun takkeja oli tullut liikkeeseen vain kolme kappaletta. Tietysti tämän takin hintalappu oli hieman toisenlainen kuin Vilan takin, mutta uskon että tämän takin käyttöikä on varmasti pidempi!

Tervetuloa talvi!

Tässä on muutama kuva uudesta talvitakistani:







torstai 15. marraskuuta 2012

Talvitakki pohdintaa

Minulla on ollut selvä visio tämän talven takista, jonka haluaisin. Hakusessa olisi vaaleanbeige ehkä "shampanjan"värinen noin polvipituinen untuvatakki, muhkealla karvahupulla. Olen surffaillut eri nettikaupoissa, josko moisen takin löytäisin. Välillä olen jo ajatellut, että tehtävä on mahdoton; takkia ei löydy, koska minulla on niin tarkka mielikuva takista. Yleensä kun etsii jotain tiettyä niin sitä ei löydy, mutta kun ei etsi mitään niin silloin yleensä kohdalle osuu kaikkea kivaa :)

Vilan liikkeessä oli Joela untuvatakki; se on luonnonvalkoinen, polvipituinen ja siinä on karvahuppu (tosin ei niin muhkea). Takki oli ihan ok, muttei kuitenkaan sellainen mitä olin mielessäni ajatellut. Tämän samaisen takin löysin beigenä Zalandolta. Ajattelin, että tyydyn tähän "vähän sinnepäin" versioon kun juuri oikeanlaista ei tuntunut löytyvän. Nämä olivat värivaihtoehdot.





Tänään kuitenkin kaupungilla ollessani pistäydyin pitkästä aikaa Spirit Storessa. Ajattelin, että käyn katsomassa valikoiman ennen Vilan takin ostoa, josko siellä olisi parempi vaihtoehto. Ja niinhän siinä kävi, että sieltä se juuri oikean värinen untuvatakki löytyikin :) Laitan uudesta takistani kuvia myöhemmin.

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kumisaappaat

Jaahas, ei kai se auta muuta kun vaihtaa ihanien Uggien tilalle kumisaappaat. Tänään onkin satanut vettä melkein koko päivän eikä talvesta ole enää tietoakaan. Onneksi tuli viime keväänä hankittua itsellekin kumisaappat. Niitä tuntuu tarvitsevan nykyään yllättävänkin paljon aikaisempaan nähden, olisikohan tällä kotiäitiydellä siihen vaikutusta :) Nämä Hunterit ovat mallia Original Gloss Short.







torstai 8. marraskuuta 2012

Talven lempikengät

Taas näin talven tullen voi kaivaa Uggit kaapista :) Näistä kengistä on tullut minun ehdottomat suosikkikengät! Ne ovat niin ihanat jalassa ja niin ihanan lämpimät. Ne on helppo vaan vetää jalkaan kun lähtee ulos, niillä voisi tallustella hyvinkin läpi talven. Tietenkään ulkonäkö näissä ei kaikista kaunein ole, mutta mukavuus ennen kaikkea :) Omasta kaapista löytyy tällä hetkellä kahdet Uggit: mustat pitkävartiset sekä lyhytvartiset keskiruskeat. Vielä olisi hyvin tilaa kaapissa esim. suklaanruskeille lampaankarvakengille.


keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Porkkanaleivokset


Pohja:
4 kpl    kananmunia
3 dl      sokeria
4 dl      vehnäjauhoja
2 tl       soodaa
2 tl       leivinjauhetta
4 tl       kanelia
3 tl       vaniljasokeria
6 dl      porkkanaraastetta
100 g   sulatettua voita

Sekoita munat ja sokeri, älä vatkaa. Lisää sekoitetut kuivat aineet ja lopuksi porkkanaraaste sekä voi. Levitä uuninpellille ja paista 200 asteessa n. 20 min. Jäähdytä pohja ja valmista täyte.

Täyte:
200 g   maustamatonta tuorejuustoa
70 g     voita
3 tl       vaniljasokeria
6 dl      tomusokeria

Sekoita tuorejuusto sulatettuun voihin ja lisää sokerit. 
Toinen tapa tehdä täyte on sekoittaa huoneenlämpöinen voi sokeriin vatkaimella ja lisätä notkea tuorejuusto lopuksi vatkaten, näin täytteestä tulee kuohkeampi.

Leikkaa pohja puoliksi kahteen yhtäsuureen osaan ja kostuta sitruunasokerivedellä (n.2 dl). Levitä puolet täytteestä toiselle pohjalle ja laita toinen levy sen päälle. Levitä loput täytteestä pinnalle ja ripottele päälle esim. mantelirouhetta.

Itse tein tällä kertaa pellillisen ja levitin täytteen vain päälle. Tietysti ohjeen mukaan valmistettuna leivoksista tulee huomattavasti näyttävämmän näköisiä.


Tämä ohje on yksi minun suosikkeja, se on todella herkullinen ja helppo valmistaa :) Periaatteessa vatkainta ei tarvitse ollenkaan jos tekee täytteen ensimmäisellä tavalla.

maanantai 5. marraskuuta 2012

Daim-Cookies







Ohje:

125  g


voita
3/4  dlsokeria
3/4  dlfariinisokeria
2  tlvaniljasokeria
munaa
3  dlvehnäjauhoja
1/2  tlleivinjauhetta
4 isoa patukkaaDaim suklaata


Vaahdota voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen ja välillä vatkaten. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos.
Murskaa daimit karkeaksi rouheeksi, saa jäädä joukkoon isompiakin sattumia. Lisää rouhe taikinaan. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Nostele taikina pikkulusikalla nokareita uunipellille leivinpaperille. Jätä hiukan leviämistilaa pikkuleipien ympärille.
Kypsennä 175 asteessa uunin keski/yläosassa n. 10min.
Nämä keksit ovat helppo tehdä ja ohje on helposti muunneltavissa esim. vaihtamalla suklaan toiseksi.
Alunperin ohje on Valion sivuilta, mutta muokkasin siitä oman Daim version.

lauantai 3. marraskuuta 2012

L'oréal Paris Double Extension

Luotto ripsarini on ollut jo monta vuotta L'oréal Parisin punainen Double Extension. Olen kyllä vuosien varrella kokeillut useampaan kertaan monia markettimerkkejä sekä kalliimpia ripsareita esim. YSL, Lancome, Helena Rubinstein... Mutta kuitenkin jostain syystä tähän olen ihastunut ja kerta toisensa jälkeen olen punavalkoisen tuubin ostanut.

Se on kaksiosainen; valkoinen osa antaa pituutta ja tuuheutta  sekä hoitaa, punaisesta osasta tulee väri. Erityisen hyvä ominaisuus on myös se, että ripsivärin voi poistaa pelkällä noin 38 asteisella vedellä. Tämän ominaisuuden ansiosta se kestää hyvin myös urheillessa, eikä se varise pois päivänmittaa. Tällä ripsivärillä on helppo tehdä joko kevyt arkinen look tai sitten todella näyttävä iltameikki. Suosittelen! Tätä voi ostaa markettien meikkihyllystä ja hinta on hieman alle 20€.




perjantai 2. marraskuuta 2012

Tuubihuivi

Vihdoin ja viimein sain valmiiksi tuubihuivin pipon kaveriksi. Tein huivin Novitan Säde langasta, pyöröpuikoilla nro 5. Loin 150 silmukkaa ja neuloin jokatoisen kierroksen oikeaa ja jokatoisen nurjaa. Huivin ympärysmitta on noin 104 cm. Se menee kaulaan sopivasti kaksinkerroin. Huivin korkeus on noin 23 cm, tähän riitti reilu kerä lankaa.