keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Valkosuklaa-macadamia cookies

Ihastuin korviani myöten Subwayn valkosuklaa-macadamia kekseihin, kun viime kerralla sellaisen jälkiruoaksi siellä söin. Siitä sainkin idean kokeilla tehdä itse samantyylisiä... 

Ohje

225 g pehmeää voita
2 dl sokeria
2 dl fariinisokeria
1 rkl vanilliinisokeria
2 munaa
5½ dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl soodaa
2½ dl rouhittuja macadamiapähkinöitä ( 150 g )
4-5 dl valkosuklaata rouhittuna ( 400 g )

Vaahdota huoneenlämmössä pehmennyt voi, sokeri, fariinisokeri ja vanilliinisokeri.
Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. 
Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. 
Rouhi pähkinät ja valkosuklaa karkeaksi rouheeksi. Lisää ne taikinaan.
Ota ruokalusikalla taikinasta kekoja leivinpaperille ja paista 190 asteessa noin 10 minuuttia.
Ohjeen löysin täältä. Suosittelen kokeilemaan :)

3 kommenttia:

  1. Todella hyvä resepti, tämän lähemmäs Subin keksejä ei pääse! Kiitokset! :)

    VastaaPoista
  2. Voikohan näitä pakastaa? Millainensäilyvyys? :)

    VastaaPoista
  3. Säilyy tosi hyvin, jos vai säilyy ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3