tiistai 8. tammikuuta 2013

London calling...

Jippiajee!!! Eilen varattiin lennot Lontooseen, joten maaliskuussa on tiedossa miniloma :) Nyt etsin kuumeisesti hotellia booking.comista. Hotellin sijainnissa tärkeintä on, että metroasema olisi mahdollisimman lähellä. Luulen, että varaamme hotellin Hyde Parkin liepeiltä... Vai olisiko teillä suositella jotain?

Pongasin myös londoncalling.com nettisivut, josta voi etsiä mieluista tekimistä Lontoossa. Sitä kautta pääsee myös varaamaan lippuja nähtävyyksiin, teattereihin ja muihin tapahtumiin etukäteen. Kätevää!!

Viime Lontoon visiitistä onkin vierähtänyt tovi, joten todella innokkaasti odotan tulevaa minilomaa. Erityisen tästä lomasta tekee se, että lähdemme mieheni kanssa kahdestaan matkalle, siitäkin on useampi vuosi kun olemme kahdestaan matkustaneet. 

Edellisestä kerrasta mieleeni on erityisesti jäänyt Notting Hillin Portobello Road ja siellä katumarkkinat. Siellä oli ihana tunnelma ja paljon ihmisiä. Oli paljon pikku putiikkeja ja myyntikojuja kadulla sekä ihania pikku kahviloita. Myynnissä  oli paljon antiikkia ja muuta vanhaa tavaraa, koruja, vaatteita...  Tässähän alkaa pian olemaan matkakuumeen oireita :)

Tässä muutama kuva viime Lontoon reissulta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3