torstai 6. helmikuuta 2014

Pari kuvaa keittiöstä...

Tässä olisi muutama kuva meidän uudesta keittiöstä. Viime sysksy menikin remontin keskellä, ja voin kertoa, ettei se herkkua ollut. Onneksi remontti on tällä erää historiaa ja nyt saamme nauttia sen tuloksesta. 
Kokonaisuudessaan tuo projekti oli pitkä, haave uudesta keittiöstä oli ollut mielessä jo muutaman vuoden, kunnes päätimme vihdoin tuoteuttaa tuon haaveen. Viime toukokuussa kirjoittelin inspiraatio postauksen, jossa hain suuntaviivoja keittiön suunnitteluun.  
Syyskuussa pohdiskelin keittiön seinän väriä, sopiva väri löytyi Tikkurilan Symphony värikartasta Habitare messuilla (klik klik). Lokakuussa pakkasimme keittiön astiat ja muut tarvikkeet laatikoihin (klik klik) ja remontti alkoi vanhan keittiön purkamisella. Lokakuun loppupuolella remontti olikin jo käynnistynyt vauhdikkaasti, ja esittelin teille lopullisen suunnitelman tulevastaKeittiö valmistui lopulta joulukuussa, onneksi hyvissä ajoin ennen joulua...
 Asiat, joita listasin inspiraatio postaukseen ennen suunnittelua totutuivat hyvin: Käytännöllisyys, linjakkuus, valkoinen ja pehmeät ruskeanharmaat sävyt, integrointi, valaistus, nykyaikaisuus... Miltä näyttää? Itse olen tyytyväinen lopputulokseen niin ulkonäköön kuin toimivuuteenkin.

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Henna, toimivuuus olikin yksi suunnittelun lähtökohta, ja ilmeisen hyvin siinä onnistuttiin :)

   Poista
 2. Upealta näyttää uusi keittiö! Kyllä tuolla kelpaa kokkailla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenni, kyllä tuolla mieluusti kokkailee ja leipoo :)

   Poista
 3. UPEA! <3 Aivan mahtava keittiö! :) Onnea! Kiva ratkaisu nuo lasiset liukuovet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina kommentista! Nuo liukuovet on kyllä kivat, sinne saa taakse tavaroita piiloon :) Ihan kätevää ;)

   Poista
 4. Wautsi. Tyylikästä ja puhdaslinjaista. Valot tuovat hienon tunnelman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marianne! Valaistus on kyllä tärkeä osa tuota keittiötä, ihan käytännönkin kannalta, mutta toki sillä saa tunnelmaakin luotua.

   Poista
 5. Todella tyylikäs keittiö teillä -kyllä kannatti remontti.
  Mukavaa perjantai iltaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Joo kyllä lopussa kiitos seisoo :) Vaikka olihan se remontin aika melko haastavaa...
   Hyvää viikonloppua sulle!

   Poista
 6. Niin kaunis keittiö! Onko korkeakiiltoiset vai matat ovet? :) Ihana tämä sinun blogi muutenkin... Sait minusta heti uuden lukijan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Paula! Keittiön ovet on mattapintaiset, isot liukuovet ovat kiiltävät.
   Tervetuloa lukijaksi :)

   Poista
  2. Kiva kuulla, että matat. Ovatko olleet haastavat pitää puhtaana, kun ei ole vetimiä? Jääkö sormenjälkiä? Siitä mattaa on kaiketi kritisoitu. Mattaa olen kuitenkin pitänyt aavistuksen ajattomampana...

   Poista
  3. Kyllähän noihin kaappeihin helposit likaa tulee kun ei ole vetimiä, mutta jäljet on helppo myös pyyhkiä poiskin kun ei ole niitä vetimiä :) Tykkään kyllä noista mattapintaisista, mutta kyllä korkeakiilto on myös tyylikäs.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3