lauantai 1. helmikuuta 2014

Lauantain harmaat...

Harmaa lauantai, ainakin kun näitä tämän päivän kuvia katselee... Onneksi vain maisemat olivat tänään harmaat, muutenhan päivä on ollut leppoisa, ilman suunnitelmia. Ilma oli oikein suotuisa ulkoilulle pyrystä huolimatta.
Läheinen uimaranta on mukava näin talvisinkin, jäätä pitkin pääsee lähi saareen laavulle, ja mikä ettei joku kerta voisi suksetkin laittaa jalkaan ja lähteä hiihtelemään jäälle. 
Tänään lumipyry ja raskaat pilvet tekivät rannan maisemasta harmaan, mutta kuitenkin kauniin kaikkine harmaan sävyineen. Aurinko yritti näyttää säteitään pilvien raosta, mutta tänään niistä ei päästy nauttimaan.
...
Näihin lauantain harmaisiin sopii hyvin myös pienen pieni vilautus meidän hopeanharmaasta makuuhuoneesta. Yöpöydältä löytyy kaksi uutta lasista valokuvakehystä, tosin valokuvia niihin en ole vielä saanut aikaiseksi laittaa. 
Kehykset löytyivät Stockmannin alesta, kun kävimme tammikuun alussa Helsingissä. Kehykset sopivat hyvin yöpöydän lampun kaveriksi. Pöytälamppu on Ellokselta, kankainen varjostin ja kaunis lasinen jalkaa yhdessä toimii hyvin! Yhdistelmänä harmaa, valkoinen ja lasi ovat oikein loistava kolmikko sisustuksessa!

Hyvää "harmaan" lauantain iltaa ;)

4 kommenttia:

 1. Ihania tunnelma kuvia :)
  Mukavaa lauantaita sinnekkin

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, taas! Jaksan ihailla luontoa itsekin lähes päivittäin <3
  Ja teidän makuuhuone on ihana!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Henna! Talvinen luonto on kyllä kaunis.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3