keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Pieniä sisustus haaveita

Minulla on muutama "sisustus haave", jotka ovat vahvasti mielessä tällä hetkellä. Muutama niistä olisi myös todella ajankohtainen ja tarpeellinenkin hankinta
  
Kartellin Stone jakkara kirkkaana, on ollut hankinta listalla jo aivan liian kauan, useamman vuoden. Jostain syystä se on vaan jäänyt hankkimatta. Jakkara on monikäyttöinen ja kaunis, joten hyvinkin perusteltua sen hankinta olisi. Tulevan keittiöremontin myötä olen sille jo kaavaillut oman paikan ja käyttötarkoiutksenkin :)
 Myös toinen haaveeni on Kartellin valikoimista; Louis Ghost -tuolin haluaisin työtuoliksi. Aiemmin haaveilin kirkkaasta, mutta viimeksi kun tuolia ihastelin Stockmannilla, silmäni osuivat mustaan kappaleeseen ja se oli niin ylellisen näköinen, että se jäi mieleeni kummittelemaan :)  


Uusi matto keittiönpöydän alle olisi oikein tarpeellinen. Vanha paperinarumatto on jo palvellut meitä yli kymmenen vuotta, joten uuden hankkiminen on todella ajankohtaista. Haaveissa olisikin Pappelinan Svea matto, joko valkoisena tai samppanjan värisenä. Olen lukenut muutamasta seuraamastani blogista (Coconut white ja Oma Koti Valkoinen), että Pappelina olisi oivallinen valinta juurikin ruokapyödän alle, kestävä ja helppohoitoinen!

Muitakin haaveita ja tarpeita toki olisi, paljonkin, mutta nuo ovat tällä hetkellä päälimäisenä mielessä. Haaveena/tavoitteena olisi myös toteuttaa muutama sisustusjuttu DIY:nä; uusien tyynynpäälisten neulominen sekä sängynpäädyn valmistaminen itse... Molempiin olisi jo materiaalit hankittuna, mutta toteutus vain puuttuu... Tuntuvat olevan taas niitä ikuisuusprojekteja :)

Kartell kuvat: stockmann.com
Pappelina kuvat: scandinaviandesigncenter.fi

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Epäilemättä, se on varmasti upea myös valkoisena!

   Poista
 2. Musta Ghost on varmasti nätti, mutta oisko se kuitenkaan teiän väreihin paras vaihtoehto.. Mullakin on ollut harkinnassa toi muovimatto, kun nykyinen paperinaru on niin sottainen koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta oli jotenkin paljon arvokkaamman näköinen kuin kirkas, mut voi olla että kirkas sopii meille paremmin... Toisaalta musta toisi vähän kontrastia harmaan ja valkoisen rinnalle. Saas nähdä...

   Poista
  2. Musta yksityiskohtana kyllä minun mielestäni toimii. :)

   Poista
 3. Oi oi, ihania haaveita! :) Tuosta Pappelinasta haaveilen minäkin, mutta harmaana olis kiva meille. Onkohan sitä harmaana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kyllä niitä on myös harmaana, kun googlettelin: http://www.scandinaviandesigncenter.fi/Products/eur1/Scandinavian_Carpets/Pappelina+carpets/13336/Svea-matto+iso+harmaa

   Uusi matto ois kyllä todella tarpeellinen, mutta vasta kun keittiöremppa on joskus ohi...

   Poista
 4. Kivoja haaveita!! Pappelina täälläkin haaveissa!!!!

  Otappa Miiaan ( OKV ) yhteyttä Ghost tuolista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiitti vinkistä, täytyypä laittaa Miialle viestiä :)

   Poista
 5. Tosi kivoja juttuja! :) Me ostettiin hiljattain läpinäkyvä louis ghost, ja se on kyllä ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaunis tuoli! Minulla hankintalistalla, pitäisi vain päättää olisiko se kuitenkin se kirkas... vai sittenkin musta!

   Kiva kun löysit tänne :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3