sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Habitare 2013...

Olipa mahtava viikonloppu ja perjantai aivan huippupäivä kaikinpuolin! Olo on, kuin olisi pienellä lomalla ollut :) Habitaren visiitillä hurahti monta tuntia, paljon oli nähtävää ja varmasti paljon jäi myös näkemättäkin! Helposti siellä olisi toisenkin päivän viettänyt! Napsin joitakin valokuvia messujen antimista. Kaikkia osastoja ei toisaan kierretty, mutta kuvia riittää varmasti myös toisee postaukseen.

 Unikulman osastolla tulikin vietettyä tovi ja ostoksiakin tuli tehtyä. Tyyny pitäisi uusia kuulemma 2-3 vuoden välein... 
 Neulotut tyynynpäälliset on kyllä ihanat, kuinkahan paksuilla puikoilla tuollaiset pitäisi tehdä?

Kauniita asioita!

Muotoilua ja kaunista puupintaa...

 Tuoretta! Tällaiseen keksintöön en ole aiemmin törmännyt. Tuoreeseen sitruunaan tai limeen laitettava sumutin :) Säilyy jääkaapissa jopa viikon!

Marokkoa... Minä voisin kyllä kotiuttaa Marokko tyylisen rahin, mutta soraääniä tuli heti... 

Tikkurilan osastolla tuli vietettyä myös tovi; osastolta löytyi mm. inspiroivia ideoita, ammattitaitoinen henkilökunta ja kuohria :) Sainkin hieman opastusta keittiön seinän uuden värin valintaan, mitä TÄÄLLÄ pohdiskelin...


"Paperikassi"... Yksi suosikkini piensisustuksen joukossa olivat nämä hauskat muoviset "paperikassit"; Surplus systemsin valmistamat monikäyttöiset boksit, niitä oli montaa eri väriä ja kokoa :) tällainen lähti meidänkin matkaan tuliaiseksi.  

Käytännöllisyyttä ja designia by Normann Copenhagen...

Klassikoita ja valoa...

6 kommenttia:

  1. Onpas kauniita kuvia ja noista saa kivasti inspistä oman kodin sisustamiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti SatuMaria! Siellä oli kyllä kaikkee kivaa ja paljon, oikein kunnon inspiraatio pläjäys :)

      Poista
  2. Kivoja poimintoja messuilta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3