torstai 26. syyskuuta 2013

It´s my Speedy

Puolitoistavuotias laukkuni, LV Speedy bandouliére 30, sai kultaiset nimikirjaimet kylkeensä viime perjantaina Helsingin reissulla. Mielestäni kultaisista kirjaimista tuli kaunis yksityiskohta, joka personoi laukkuni. Tykkään!
Innostuin Hot stamping kirjaimista, kun näin Elisabeten kauniin Neverfullin kirjaimilla. Kiitos vain vinkistä Elisabete :) 
Kirjaimien painatus kesti noin 10 min ja oli täysin ilmaista... Odotellessa olikin sitten hyvä mahdollisuus (tehdä ostoksia) ihastella liikkeen valikoimaa :)
Olen muuten ollut todella tyytyväinen laukkuvalintaani; silloin kun Speedyä menin ostamaan, pohdiskelin tavallisen ja hihnallisen laukun välillä. Onneksi valitsin hihnallisen version, sillä rattaiden/lasten kanssa liikkuessa on hyvä, kun kädet ovat vapaana. Muutenkin olkahihna tekee laukusta monikäyttöisemmän, usein tulee käytettyä laukkua myös ilman hihnaa.

Laukun kokokin on ollut juuri täydellinen minun tarpeisiini, kaikki oleellinen mahtuu laukkuun. Olenpa kerran saanut mahdutettua sinne yönyli tavaratkin... Jos mietit Speedyn hankintaa, niin 30cm on erittäin hyvä koko, voin suositella lämpimästi :) 

8 kommenttia:

 1. Mulla on ollu toi projektina lompakkoon jo sen tuhat vuotta mutta aina tulee oltua Helsingissä lauantaina eikä "leimaaja" oo koskaan ollut paikalla.. Mut kivalta siis näyttää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään sit kannattaa tähdätä viikolle tuo visiitti, niin saa leimat :)

   Poista
 2. Söpöt on kirjaimet, ihana pikku yksityiskohta <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3