maanantai 27. tammikuuta 2014

Juhlaa ja juhla-asu

Juhlat on nyt juhlittu. Täytyy myöntää, että vaikka niin kivaa onkin välillä juhlia, niin hukkaan heitetty päivä juhlien jälkeen (sunnuntai) ei ole oikein minun juttuni... 

Lauantaina illan aloitimme meillä; vieraillemme tarjosimme kuohuvaa ja pientä purtavaa. Siirryimme sitten porukalla varsinaiselle juhla paikalle. Hyvää ruokaa ja juomaa, ohjelmaa ja musiikkia, uusia sekä vanhoja tuttavuuksia... Toisin sanoen, oikein mukava ilta!

Hieman päänvaivaa minulle koitui juhlaan pukeutumisesta, kun kutsussa oli pukukoodina tumma puku, josta täällä kirjoitinkin. Itseltäni ei nimittäin kovin montaa juhla-asua kaapistani löydy, eikä pikainen katsaus vaatekauppojen tämän hetkiseen juhlapukuvalikoimaan tuottanut tulosta. Näissä juhlissa minä pukeuduinkin osittain laina tamineisiin. Kiitos vain kaverit ;)
Musta polvipituinen mekko sai kaverikseen mustat kiiltäväpintaiset korkokengät sekä clutchin. Koruiksi valikoituin helmien sijaan kimaltelevat strassikorut. Hartioille puin mustan pörröisen tuubin ja se osoitautuikin oikein hyväksi valinnaksi (nimim. ainainen vilukissa). Harmikseni, en löytänyt mistään sopivaa turkisjakkua itselleni, kuten aluksi olin ajatellut. 
Ihana ystäväni kävi minut tuunaamassa juhlaa varten. Meikki ja hiukset olivat hänen käsialaansa, enkä voi kyllä muuta sanoa, että hyvin on ammattitaitoinen ystäväni! Huulet ja kynnet maalasin tummanpunaiseksi. 

Kaiken kaikkiaan asukokonaisuus meikkiä myöten oli todella klassinen ja olin siihen tyytyväinen. Asujen kirjo juhlissa oli valtava, pitkistä kimaltavista iltapuvuista housupukuihin, joten hyvin meni tämä asu tuohon koodiin.

10 kommenttia:

 1. Kaunis asu, meikki ja kampaus sulla :) Ihania tunnelma kuvia myös.
  MUKAVAA LOPPU VIIKKOA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, ystäväni on kyllä taitava! Samoin sulle :)

   Poista
 2. Oooh miten upea lady! :) Hieno asu.

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs kokonaisuus ja kiva kampaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kampaus oli kyllä hieno! Tykkäsin myös tuosta klassisesta tyylistä. Kiitti Marianne kommentista!

   Poista
 4. Kaunis juhlalook kuten itse juhlijakin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3