maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kesä...LOMA

Lomalla viimeinkin.... Nyt täälläkin on vihdoin alkanut se kauan odotettu kesäloma! Ihanaa, aamulla ei tarvitse herätyskelloa ja voi vaikka näin illan hämärtyessä makoilla pihalla riippukeinussa ja tehdä postausta.
Suuria suunnitelmia ei ole lomalle tiedossa, jotain kivaa tehdään lasten kanssa ja kunhan vaan ollaan... Ihan parasta onkin se, että pakataan eväät kassiin ja suunnataan lähi rannalle. Näin onkin viime päivät vietetty. Uiminen tuntuu olevan lapsille se kesän ykkösjuttu! Todella siis toivon, että saadaan nauttia auringosta vielä tulevinakin viikkoina.
Täällä Jyväskylässä alkaa tulevalla viikolla rallit, luvassa on siis paljon ihmisiä ja paljon tapahtumaa. Itse en ole ralleista kovin kiinnostunut, mutta saattaapa olla, että pieni mies pitää viedä ralliautoja katselemaan. 

Lisäksi on vielä asuntomessut, joten paljon on nyt tapahtumaa kotikaupungissa. Ajatuksena olisikin käydä tekemässä toinen kierros messuilla, sillä monta kohdetta jäi ensimmäisellä kerralla näkemättä. 

Siinähän olikin jo muutama juttu tälle ensimmäiselle lomaviikolle suunniteltuna.
Tänään käytiin Lännen markkinoilla, jossa päästiin ihastelemaan paria islanninhevosta. Kauniita olivat! Lapset saivat syöttää hevosille porkkanaa ja käydä pienellä kierroksella hevosen selässä.

Syötiin markkinoilla päivän lounas, joka oli pulled pork täytteisiä lettuja. En ole itse vielä valmistanut tuota "hitti"ruokaa, mutta tuonkin asian voisi tässä loman aikana "korjata". Pitäisi vaan etsiä hyvä ohje pulled porkin valmistamiseen. Saa vinkata :)
Illalla suunnattiin vielä veneen keula kohti saarta ja soudettiin sinne iltapalalle. Sen verran oli kiva paikka syödä iltapalaa, että varmasti teemme retken saareen toisenkin kerran. 

Ihania kesäpäiviä!

10 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3