lauantai 12. heinäkuuta 2014

Suosikkeja asuntomessuilta

Eilen tuli pyörähdettyä Äijälänrannassa asunomessuilla, ihmettelemässä ja inspiroitumassa. Ilma oli mitä mainioin, eikä ruuhkaa ollut. Hyvin toimivat messujen järjestelyt, täytyy myöntää, ja kaikki vaikutti valmiilta ja hyvin suunnitellulta. 
Kaikkia kohteita ei keretty tällä erää kiertämään, mutta mikä jottei toisenkin kerran siellä pistäytyisi, kun tuossa vieressä ovat kuukauden verran. 

Mahtavia taloja ja pihoja; ei voi kuin ihailla sitä tilan määrää ja avaruutta, korkeita kattoja ja ylellisiä materiaaleja, hulppeista terasseista puhumattakaan...  Mukavahan näitä on katsella, vaikka rakentaminen ei olekkaan meille ajankohtaista.
Minua miellytti kovasti marokkolainen tyyli, jota muutamassa kohteessa oli sisustuksessa. Jokin tuossa eksoottisessa, koristeellisessa tyylissä kiehtoo. Voisin hyvin kuvitella lisääväni ripauksen marokkolaista henkeä meidän kotimme sisustukseen.

Yksi mielenkiintoinen kohde oli maailmanpylvään 12. kerroksen Drama Queen. Milla Alftanin naisellinen bling bling sisustus osui ja upposi. Melkoisen hulppeat ovat näkymät järvelle ja kaupunkiin tältä parvekkelta. Mikäs siinä olisi ollessa... 
Tosiaan, aikaa oli vain rajallisesti eikä kaikkiin kohteisiin keretty. Paljon jäi upeita taloja näkemättä. Tämän kierroksen suosikiksi valikoitui kohde numero 19, Lammi-Kivitalo Sampo, josta napsin alla olevat kuvat. Minua kiehtoi kohteen harmooninen värimaailma, ylellinen sisustus höystettynä marokkolaisilla sisustustuotteilla. Sisustus on Kati Flörchingerin käsialaa. Ylellisen kokonaisuuden kruunasi takapihan uima-allas.

Mikä asuntomessujen kohteista on sinun suosikkisi? 

6 kommenttia:

 1. Taitaa nuo samat kohteet olla minunkin suosikkejani. <3 Niin upea tuo ekan kuvan makkari ja Drama Queen myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama maku meillä :) Tuo eka makkari oli kyllä niin ihana! Joko oot käynyt messut tsekkaamassa?

   Poista
 2. Samat suosikit, kyllä tuo marokkolainen tyyli puree minuun ja eihän tuota blingi varsinkin parvekkeella voin vastustaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo parveke on kyllä niin luksus, kelpais :) Hyvä maku sulla ;)

   Poista
 3. Voikun upeita! Joku päivä pitää livenä mennä katsomaan, liputkin olisi valmiina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upeita taloja ja sisustuksia. Kannattaa tosiaan käydä, varsinkin jos liputkin on jo olemassa .

   Poista

Kiitos kommentistasi <3