torstai 10. heinäkuuta 2014

Jyväskylän asuntomessut...


Täällä on tänään väsätty kesän ensimmäinen mansikkakakku, näitä kesän herkkuja tuoreista mansikoista. Täällä on myöskin selattu ahkeraan uusinta Deko lehteä, jossa on esiteltynä kaikki asuntomessujen kohteet. Huomenna se päivä sitten koittaa, kun kaiken pitäisi olla valmista ja yleisölle esiteltävänä. Voin vain kuvitella millainen kuhina ja kiire messualueella on ollut näinä viimeisinä päivinä ennen avajaisia... 
Itsekin olen uteliaana menossa messuille jo heti huomenna, avajaispäivänä. On kyllä todella mielenkiitoista nähdä alue valmiina, silloin kun Keski-Suomen sisustusbloggareiden kanssa toukokuun lopulla kävimme alueella, kaikkialla oli vielä keskeneräistä.
Esimakua muutamasta kohtesta sainkin jo etukäteen, Talo Luckista ja Deko 159 talosta. Nämä talot onkin mielenkiinoista nähdä uudelleen täysin valmiina. 

Kävimme bloggareiden kanssa myös Maailmanpylväässä, jossa pääsimme ihastelemassa upeita maisemia Jyväsjärvelle ja katsastamaan kahta kauniisti sisustettua myyntikohdetta.

En osaa sanoa mikä olisi minun suosikkikohteeni messualuella, mutta varmasti huomisen jälkeen siitä on minulla jonkinlainen käsitys. Kovasti kyllä kiinnostaa nähdä muidenkin kohteiden sisustukset ja piharatkaisut, jospa sieltä saisi itsekin uusia ideoita ja inspisraatiota omaan sisustukseen.

6 kommenttia:

 1. Täälläkin olisi aikomus käväistä messuilla jossain vaiheessa. Saapa nähdä, mitä kivaa siellä on loihdittu tänä vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavat messut olivat. Aika ei vaan tällä kertaa riittänyt ihan jokaisen kohteen kiertämiseen. Pitää varmaan pistäytyä uudemman kerran kun tuossa ihan lähellä ovat.

   Poista
 2. Me mennään myös messuille. Ei ehkä kuitenkaan heti huomenna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä, tänään oli hyvä päivä käydä, ei ollut tungosta ollenkaan.

   Poista
 3. Jee -mäkin olen tulossa ehdottomasti messuille. Toki vasta viikonpäästä :)
  Aurinkoista viikonloppua!

  terkuin.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiva juttu kun tuutte. Me ollaankin sit just ens viikonloppu Helsingissä, joten ei varmaan sit tällä kertaa päästä treffeille...

   Aurinkoista viikonloppua sinnekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3