perjantai 28. maaliskuuta 2014

At The Top

Dubain matkalla kävimme katsastamassa millaista on olla huipulla, maailman korkeimman tornin huipulla....

Maailman korkein rakennus on tällä hetkellä Burj Khalifa Dubaissa. Korkeutta rakennuksella on huimat 828m ja nippelitietona kerrottakoon, että rakennuksessa on yhteensä 57 hissiä, lisätietoa löytyy täältä. Rakennus on valaistu ilta-aikaan kauniisti ja on kyllä vaikuttava näky! 
Liput hissiin varasimme jo ennen reissua täältäVinkkinä muuten, että kannattaa varat liput hyvissä ajoin etukäteen, koska hissit ovat aikalailla täyteen buukattuja jo viikoksi eteen päin. Liputkin on hissiin on halvemmat etukäteen ostettuna. 

Käynti huipulle on Dubai Mallista. Kolme isoa hissiä kuljetti turisteja jatkuvasti huipulle ja alas. Paikalliseen tyylin, kaikki oli järjestetty loistavasti, eikä turhia jonotteluja ollut. Muutenkin henkilökunta oli todella ystävällistä! Kävimme näköalatasanteella päivä aikaan ja kuten arvata saattaa, maisemat korkealta olivat mahtavat...

Rakennuksessa on myös suunnittelija Giorgio Armanin nimikkohotelli, jonka ravintolaan poikkesimme huipulta tullessamme. Vaikka emme ravintolassa kunnolla ruokailleet, niin siitä huolimatta palvelu oli äärimmäisen tasokasta ja huomioivaa. Muutenkin täytyy sanoa, että kautta linjan saimme matkamme aikana vain ja ainoastaa hyvää palvelua, joten siinäkin suhteessa voin kyllä Dubaita suositella matkakohteena oikein lämpimästi!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näkymät oli kyllä aikamoiset! Ihan käymisen arvoinen paikka.

   Poista
 2. Wowzaa!!! Ei pystyis. Aivan liian korkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin tukeva ja vankkarakenteinen tuo rakennus, että ihan oli turvallista:) Hissikin oli kyllä nopea, ei kauan kestänyt kun olis 122 kerroksessa...

   Poista
 3. Niin monet bloggaajat ovat nyt lähiaikoina käyneet Dubaissa ja julkaisseet matkaltaan mitä ihanampia kuvia.. minäkin haluan! :) Ihanaa sunnuntaita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella Dubaita, ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Me ollaan käyty siellä kaksi kertaa, ja haluan ehdottomasti vielä sinne uudelleen... Mukavaa viikkoa Ruut!

   Poista
 4. Ihana postaus... Tässähän pääsi lähes takaisin Dubaihin :) *syvä huokaus*
  Ehkäpä pian taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna :) Dubai on kyllä mahtava paikka, minä myös voisin lähteä uudelleen koska tahansa :)

   Kiva kun löysit tänne!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3