torstai 13. maaliskuuta 2014

Cherry Blossom

Ihana valo! Kyllä se kevät taitaa vihdoin olla täällä ja pimeä aika taas tällä erää voitettu. Valoisaa on aamulla kun heräilee ennen seitsemää. Valon määrän lisääntyessä, sitä huomaa taas asioita aivan uudella tavalla ja fiilis on korkeammalla. Valolla on ihmeellinen vaikutus!
Keväisin yksi pitkä aikainen matkailu haaveeni nostaa aina päätään, nimittäin matka Japaniin hanamin aikaan, eli kirsikkapuiden kukinta-aikaan. Hanami on japania ja tarkoittaa "kukkien katselemista". Voin vain kuvitella sen kauneuden, kun puistoissa kirsikkapuut loistavat vaaleanpunaisina täydessä kukassa, enkä yhtään ihmettele, että se on Japanissa juhlan aihe. 

Ajoitus onkin tärkeää, jos mielii kirsikkapuut nähdä kauneimmillaan, nimittäin paras kukinta-aika kestää vain muutaman päivän. Täältä löytyy tietoa hanamista ja sen ajoituksesta eri kaupungeissa sekä muutenkin paljon tietoa Japanin matkailusta. 

Meidän "hanami" näyttää tältä :) Ei ehkä yhtä loisteliasta kuin Japanissa, mutta kirsikkapuun kukkia kuitenkin. Kivan keväinen fiilis näistäkin vaatimattomista oksista tulee, eikä minun ei auta muu, kuin jatkaa haaveilua...

8 kommenttia:

 1. Kirsikkapuun kukat ovat kyllä tosi kauniita.
  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Tekisi mieli istuttaa omaan pihaan koristekirsikkapuu...

   Kiitos samoin Sanna!

   Poista
 2. Oih, mistä sait nämä kukat? Kauniit. Minulla on Cherry Blossomeita tatuoituna olkapäähän ja ala selkään. Suunnitteilla on että selän toinen puoli on kukkia "täynnä". <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kukat on Plantagenista. Vau, mahtavat tatuoinnit sulla, kirsikkapuunkukat on niiiiin kauniita<3

   Poista
 3. Niin kauniita kuvia ja ihania kirsikkapuunkukkia, kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ihanasta kommentista! Kiitos samoin sinulle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3