tiistai 24. kesäkuuta 2014

Juhannus Naantalissa

Meidän perhe vietti juhannuksen Naantalissa. Aurinko paistoi, mutta ilma oli kylmä ja tuulinen. Nyt sitten täällä ollaankin flunssan kourissa, onneksi muu perhe säästyi vilustumiselta. Ei tullut pakattua pipoja ja käsineitä mukaan, niille todella olisi ollut käyttöä. 

 Olemme viettäneet muutaman kerran aiemminkin juhannuksen Naantalissa, paikka onkin oikein kaunis kesäkaupunki. Satama-alue on varsin viehättävä; rantakadulta löytyy monta kivaa ravintolaa terasseineen. Tykkäsin kovasti Naantalin Kaivohuoneen terassista, palvelu oli hyvää ja lapsille oli mukava leikkipaikka, eikä ruoan maussakaan valittamista ollut. Myös Naantalin vanha kaupunki on käymisen arvoinen paikka.
Yövyimme Naantali Spassa, joka on kävelymatkan päässä satama-alueesta. Rannan kävelytie hotellilta vie suoraan satamaan ja vanhaan kaupunkiin ja tietysti Muumimaailman porttikin on matkan varrella. Merimaisemia ja upeita veneitä tuli kyllä ihailtua pitkin matkaa.
Pääpaino Naantalin visiitillä oli kuitenkin Muumit, vietimme kaksi päivää Muumimaailmassa. Molemmat lapset viihtyivät hyvin, vaikkakin jotkut asiat olivat pienemmälle, kohta kolme vuotiaalle, hieman pelottavia. Rohkeasti hän kuitenkin muumeja halaili. 
Saatiin pariksi päiväksi ystäväperhe seuraksi viettämään juhannusta. Äidit pääsi pikästä aikaa vaihtamaan kuulumisia ja viettämään laatuaikaa yhdessä, näitä hetkiä osaan kyllä nykyään arvostaa.

8 kommenttia:

  1. Voi kuinka kaunista! Ja miten herkullinen leivos! 😛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo leivos oli myös todella hyvää, vadelman makuinen, nam! Naantalissa on kyllä nättiä.

      Poista
  2. Naantali on ihana kaunis paikka :) Juhannus oli kyllä harmi tosi kylmä, toivottavasti alkaisi lämpenemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, siellä on jotain erityistä... Juhannus oli tuolla todella kylmä, mereltä puhaltava tuuli varmaan tulplasi tai triplasi kylmyyden... Kyllä niitä lämpimiä kelejä jo odotettan, vaikka loma ei vielä alakkaan.

      Poista
  3. Naantali on todella kaunis kesäkaupunki! Ihania kuvia... :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tekisi mieli mennä käymään siellä vielä uudelleen tänä kesänä, harmittaa kun ei päästy rannalle ollenkaan...

      Poista
  4. Kiitos Juhannusseurasta ihanat <3 Palataan siihen Särkkis-suunnitelmaan! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3