perjantai 19. joulukuuta 2014

Joulun odotusta

Joulu kolkuttelee jo ovelle! Kortit on postitettu tällä viikolla ja lahjat on hankittu muutamaa lukuun ottamatta. Aika hyvin hommat hoidettu, vaikka melkin meinasi jo stressin puolelle mennä. Ihan ei ole hommat hoitunut siinä aikataulussa mitä aiemmin olin ajatellut.
Kotiin saatiin joulun tunnelmaa itsenäisyyspäivänä, kun otettiin joulukoristeet esille ja tehtiin piparkakkutalo. Hankin myös muutama hyasintin ja sypressin joulun tunnelmaa luomaan. Nyt hyasintit ovat jo auenneet ja talossa tuoksuu joulu.
Viime viikonloppuna joulufiilistä käytiin hakemassa Tallinnan joulutorilta. Tällä viikolla joulufiilistä on saatu pikkujouluista ja joulujuhlista. Eilen syöty Figaron joululounas kyllä kruunasi kaiken ja olo oli lounaan jälkeen hyvinkin jouluinen, lopputulos oli överitäysiolo. Nyt on sitten harjoiteltu ylensyömistäkin joulua varten...
Seuraava haaste olisikin itse rauhoittuminen. Koko syksy on ollut kiireinen ja joulukuu varsinkin, joten tärkeintä olisi rauhoittuminen jouluun!  Muutamat puuhat pitää kuitenkin ensi hoitaa... Tämä joululoma voikin alkaa kodin siivouksella ja lahjojen paketoimisella, ilman turhaa stressiä!

Rauhallista joulun odotusta!

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3