keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Shopping@Dubai


Heippahei pitkästä aikaa! Täällä on kotiuduttu viikonloppuna Dubain lämmöstä ja palattu arjen tohinaan mukaan jo täysillä. Matka oli onnistunut ja loma teki hyvää :) Matkan kohde oli oikein mieluinen ja uskonkin, että suuntaamme sinne lomalle vielä joskus tulevaisuudessa uudelleenkin.

Tunnetusti Dubai on shoppailijoiden paratiisi... Valikoimaa löytyy laidasta laitaan, ylellisestä luksuksesta katuputiikkien rihkamaan. Shoppailun huipentuma koetaan varmastikin joka tammikuu, jolloin järjestetään Dubain Shopping Festivaalit (DSF), silloin kaupunki on täynnä monenmoista tapahtumaa ja ostoskeskukset ovat täynnä huippu tarjouksia. Festivaali kestää kuukauden ja se on järjestetty jo 19 kertaa. Himoshoppaajalle suosittelenkin tammikuuta matkustusajankohdaksi Dubaihin :)
Me ei tällä kertaa päästy nauttimaan festivaali tunnelmasta, mutta muutamissa ostoskeskuksissa loman aikana tuli käytyä shoppailukulttuuria fiilistelemässä mm. Deira City Centressä sekä Dubai Mallissa. 
Mitään sen suurempia hankintoja ei tullut tehtyä, sen sijaan ikkunaostoksia sitäkin enemmän, niin paljon oli kaikkea uutta ja kaunista katseltavaa joka puolella...
Eihän sitä tietysti ihan tyhjin käsin tarvinnut maailman suurimmasta ostoskeskuksesta pois lähteä (Dubai Mall)... mm. VS:ltä tarttui mukaan muutama juttu. 

City Centrestä löysin ihanat printti housut Forever 21:ltä, (varmasti tulevan kesän lempihousut), sekä hihattoman sifonki paidan New Lookista. Tästä parista tulikin oikein mieluinen asu. 

Mukavaa viikon jatkoa ja tervetuloa mukaan uudet lukijat!

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Tuonne voisin itsekin joskus suunnistaa ;)
    Kaunis kokonaisuus sinulla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen :) Kiitti, nuo housut on niin rennot ja mukavat päällä!

      Poista
  2. Oi että, varmasti onnistunut reissu! Olisipa mahtavaa päästä tuonne joskus itsekin!!! Ihanat housut:)!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli onnuistunut reissu ja täytyy kyllä sanoa, että siellä toimi kaikki käytännön asiat älyttömän hyvin. Tykästyin noihin housuihin ihan tosissaan, vähän jotain uutta :)

      Poista
  3. Oli varmasti mukava kohde ja houkutuksia kukkarolle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain, kaikkea mahdollista oli kyllä tarjolla upeista iltapuvuista luksus sisustukseen... Niitä tosin tyydyttiin katselemaan vain ikkunan takaa :)

      Poista
  4. Dubai on mahtava! Käytiin siellä miehen kanssa ennen lapsia, mutta paljon jäi kokematta ja näkemättä, joten sinne on päästävä vielä jonain päivänä takaisin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä ja lapsienkin kanssa. Siellä huomioidaan kyllä lapsiperheet hyvin ja kaikki toimii loistavasti.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3