keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Jyväskylän asuntomessut: Deko 159

Pääsin ennakkoon kurkkaamaan Jyväskylän asuntomessujen muutamaan kohteeseen Keski-Suomen sisustusbloggaajien kanssa. Meitä olikin aikamoinen joukko innostuneita bloggaajia liikenteessä:
KotvasiaLittlebigthingsSisustuskärpänenTalosanomatPiipadooKiveä ja unelmiaTarinoita SatumaastaWay of passing time, Modernisti Kodikas, Minishow, Projektila, VillaILONACasa Volmari sekä Valkoinen soihtu.

Deko 159-talo löytyy messualueen Daaliatieltä. Taloa emännöi ihastuttava Henna, hän kirjoittelee blogia talon rakentamisesta ja sisustamisesta täällä. Oli todella mielenkiintoista kuulla messurakentamisesta suoraan rakentajalta itseltään.
 Deko 159- talo on yksitasoinen lapsiperheen koti. Talon pohjaratkaisu on käytännöllinen ja avara, kaikissa huoneissa on suuret ikkunat valoa antamassa. Keittiö ja olohuone ovat yhtä isoa tilaa, jossa tilanjakajana toimii valkoinen takka. Toiminnot löytyvät talon päädyistä, oleskelutilan toisella puolella on makuuhuonet ja toiselta puolelta löytyvät kodinhoito- ja saunatilat.
Sisustus on Ilona Koposen käsialaa. Sisustuksen teema on Modern Happy Chic, jossa pastelliset herkku sävyt ja valkoinen on yhdistetty sulavasti toisiinsa. Lähtökohtana sisustukselle onkin ollut, kuinka värikäs valkoisesta saadaan. Tuotevalinnoissa on suosittu Suomalaista suunnittelua.

Perheen pienimpien huoneet on sisustettu myös samaa temaa käyttäen. Ihanat tyttömäiset värit löytyvät molempien neitokaisten huoneista.
Kirsikkana kakun päällä on jokaisen pienen tytön unelma; pihan ihastuttava leikkimökki pienine kodintarvikkeineen. Mökissä on hauska ruohokatto. Pikkuinen prinsessojen valtakunta on sisustettu herkullisilla väreillä ja sisustuksessa on käytetty paljon kierrätettyjä elementtejä. Villa Daalian katossa komeilee, mikäs mukaan, kuin kristallikruunu :)

Lisää kuvia Deko-159 talosta voi käydä kurkkimassa Dekotalojen galleriasta  ja talon voit nähdä Jyväskylän asuntomessuilla.

Jyväskylän asuntomessut järjestetään Äijälänrannassa 11.7-10.8.2014.
Tästä pääset messujen sivuille. Itse odotan jo innolla messujen alkua! Meinasitko sinä tulla poikkeamaan Jyväskylän asuntomessuilla?

3 kommenttia:

 1. Ihanaa kun jaatte kuvia ennakkoon asuntomessuilta. Tulen varmasti messuille :)
  Kesällä yhdessä kahville?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella antaoisaa päästä kurkkaamaan muutamaan kohteeseen etukäteen. Odotan jo niin innolla messuja, että pääsee näkemään muutkin kohteet. Ehdottomasti mennään kahville kun tulet tänne. Ilmoittele vain ajakohta, niin treffataan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3