maanantai 19. toukokuuta 2014

Papaya Punch

Kevät on vaihtunut kesäksi! Uskomattoman nopeaan muuttuvat säät, vihdoin sai jättää takin aamulla kotiin, ihana lämpö ja ihana aurinko! Muitakin kesän merkkejä on ollut havaittavissa; tuomi tuoksui tien varrella ja pihan omenapuuhun oli puhjennut muutama kukka työpäivän aikana.

Kesäväriksi huulille ostin H&M:ltä huulipunakynän. Kynän väri on herkullinen  Papaya Punch, taitaa muuten olla ensimmäinen Hennesltä ostamani meikki... Pongasin kyseisen tuotteen ystäväni meikkipussista, ja marssin oitis ostamaan samanlaisen myös itselleni. 


Sen verran tykästyin tähän tuotteeseen, että haluan sen myös teille vinkata. Jos jotain pientä uutta piristystä meikkipussiin kaipaa, tämä muutaman euron ostos on kyllä hintansa väärti.
Aluksi ihastuin huulipunan pehmeän herkulliseen sävyyn, ja nyt olen aivan myyty tuon kynän koostumukseen ja siihen kuinka helposti se levittyy huulille. Yleensä suosin nuden sävyjä huulimeikissä, mutta näin kesä myötä on kiva lisätä hieman väriä. 

12 kommenttia:

  1. Tää on ollut myös mun suosikki huulipuna vapun jälkeen :) On kyllä varsinainen "pihistys" löytö, mutta H&M:ltäkin voi löytyä toimivia meikkijuttuja :) Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Todella kauniin värinen. Mitä luulet, pysyykö henkilöllä joka tuppaa syömään huulipunat huulilta (minä)?
    Aurinkoista viikkoa :)

    t.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on kyllä herkullinen. No eihän tämä puna vamastikaan sieltä kestävimmästä päästä ole :)

      Poista
  3. Kaunis sävy! Itse käytän vähän vastaavalaista puikkoa Lumenelta, ehkäpä pitää näitä H&M juttuja myös testata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tätä kannattaa kokeilla vaikka ihan testimielessä, ei maksa kun sen muutaman euron. Olin positiivisesti yllättynyt tästä tuotteesta!

      Poista
    2. Kävin nappaa tänään, mukavan kevyt koostumus.

      Poista
    3. Kivaa! Koostumus on todella hyvä, ei ollenkaan huulipunamainen eikä kyllä kiiltomainenkaan. Just kivan kevyt ja huomaamaton.

      Poista
  4. Herkullisen värinen huulipuna. Joitakin meikkejä olen H&M:ltä ostanut ja kyllä siellä hinta-laatusuhde on ihan kohdillaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä tuote kyllä yllätti minut positiivisesti, joten mikseipä voisi kokeilla jotain muutakin meikkiä H&M:n valikoimasta.

      Poista
  5. Kiitos vinkistä! Pakko varmaan kokeilla itsellekin, jotain virkistystä tää naama tarvitsisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottoasti testata. Itse olen tykännyt kovasti ja käyttänyt lähes päivittäin. Ei tosiaan ole mitään kestohuulipunaa, mutta ei sitä tuohon muutaman euron hintaan voi vaatiakkaan :) Mukavaa viikonloppua!

      Poista

Kiitos kommentistasi <3