torstai 1. toukokuuta 2014

Hyvää Vappua!

Hyvää vappua! 

Tervetulleita ovat nämä lyhyet työviikot, viime viikko ja viikonloppu ovatkin olleet täynnä menoa, että kotona on käyty vain kääntymässä. Eilisen työpäivän jälkeen kotihommia avusti ansaitusti kuohujuoma :) Joten kovin juhlallisesta vappuaatosta ei voi todellakaan puhua...
Tänään on käyty fiilistelemässä vapputunnelmaa kaupungilla ja Suomen Tivolissa. Tuntui, että viime vuonna oli enemmän ihmisiä liikkeellä, olisiko kolea sää vaikuttanut tuohon. Lapset ainakin tuntui viihtyvän Tivolissa, vaikka viileä olikin!
Nyt sitten onkin pidennetty viikonloppu edessä ja mukavia juttuja onkin tiedossa, sillä saadaan kaverit kylään pariksi yöksi! Suunnitelmissa olisi ainakin valmistaa sushia. Saapa nähdä miten onnistuu...

Leppoisaa Vapun jatkoa ja mukavaa viikonvaihdetta!

10 kommenttia:

 1. Kauniita ja valoisia kuvia. Ihanaa vappua!

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Paula! Onneksi saatiin muutama auringonsäde tälle päivälle :) Mukavat Vaput myös sinne!

   Poista
 2. Mukavaa vappua myös sinulle. Kivoja tunnelmakuvia, ja nuo tuolit ovat tosi ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Halusin muutaman räpsyn ottaa, kun kerrankin ostin tuoreita kukkasia kotiin. Ite tykkään myös noista tuoleista, ne on vailkoista keinonahkaa.

   Poista
 3. Iloista vappua! Meidän pitäisi myös käydä tässä joku päivä tivolissa:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Nyt ei ollu niin paljoa porukkaa kun viime vuonna vappu päivänä. Ei tarvinnut jonotella kovinkaan paljoa laitteisiin. Pitää varmaan käydä vielä uusinta kierros jonain päivänä :)

   Poista
 4. Tivolissa mekin oltiin, eipä nähty. Oli kyllä kylmä! Mukavaa iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, oispa ollut kiva törmätä! Kivaa oli vaikka olikin kylmä, ainakin itellä. Ollaan yhteyksissä ja treffataan joku päivä! Kivaa iltaa myös sinne!

   Poista
 5. Hyvää viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3