perjantai 25. huhtikuuta 2014

Käteen sopiva Riedel...

...Swirl. Tapasin Tamperelaisessa ravintolassa niin hyvin käteen sopivan lasin, että koin jonkinlaisen "ahaa" elämyksen. Lasi istui käteen kuin hansikas! Liian usein ei näitä "ahaa" elämyksiä tule, mutta tämän lasin muotoilu sai sen aikaan. Kyseessä on Riedelin Swirl sarjan lasi, joka on jalaton viinilasi. Vaikka en viineistä paljon tiedäkään, niin sen tiedän, että tuon lasin muotoilussa on kyllä onnistuttu täydellisesti. 

 Itävaltalainen Riedel valmistaa muotoiltuja aromilaseja eri tyyppisille viineille/rypäleille ja lasivalikoima on todella laaja. Swirl lasi on tehty lyijyttömästä kristallista. Muodon ansiosta sarjan valkoviinilasi on yllättävän tilava, lasi vetää 3,8dl ja punaviinilasi jopa 5,8 dl.
Meidän juomalasit ovat sekalaista sarjaa Iittalalta ja Ikealta. Kyllä tekisi mieli ostaa näitä swirl laseja kotiin. Valkoviinilasi olisi juuri sopivan kokoinen hieman paremmaksi yleislasiksi ja miksei ihan viinillekin. Hieman näitä jo katselin, mutta ei tunnu mistään kaupasta oikein löytyvän... 

4 kommenttia:

 1. Hauskan mallinen lasi.
  Mukavaa viikonloppua

  terkuin. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasi oli kyllä ihan täydellinen muotoilultaan, ja hauskan näköinen myös! Näitä on kyllä hommattava...

   Hyvää Vappua Sanna!

   Poista
 2. Kiva lasi! Sulle on tulossa jokin muukin hyvin käteen istuva :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla :) Toivottavasti nähdään pian!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3