perjantai 30. toukokuuta 2014

Liljat

Tänä keväänä olen viehättynyt erityisesti liljoista. Kevään aikana olen ostanut niitä monta kertaa maljakkoon muutaman oksan. Muutama oksa todella riittää, koska ne ovat niin näyttäviä ja valtavan kokoisia.
Yllättävän pitkään saa samoista kukkasista nauttia, kun valikoi kimpun, jossa osa kukista on vielä nupulla. Helposti saattaa kestää reilun viikon jopa parikin  hyvinä, mikä on minun hoidollani todella hyvin :)  Ainut miinus näissä kaunokaisissa on kohtalaisen voimakas tuoksu, joka saattaa herkempi nenäistä häiritä.  
 
Minulla on taas puikoilla yksi "ikuisuus projekti" käynnissä. Valmistumassa on jälleen tyynynpäällinen neuloen. Tällä kertaa ajattelin tehdä helmineuleena valkoiset tyynynpäälliset, mutta saapa nähdä milloin ensimmäinen on valmis. Hiljaa hyvää tulee, niinhän sitä sanotaan :)

Monella on varmasti tiedossa juhlia tulevana viikonloppuna, joten toivotaan aurinkoista säätä. Meillä koululainen aloittaa lomailun huomenna, omat lomat  tosin vielä odottavat, mutta auringon toivotan joka tapauksessa tervetulleeksi!

7 kommenttia:

 1. Liljat on ihania <3
  Ja ehdottomasti aurinkoa esiin vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Onneksi tänään saatiin jo illasta taas sitä ihanaa kesäntuntua.

   Poista
 2. Liljoissa on myös vähemmän tuoksullinen versio. Näin kertoi Palokan kukkakauppias. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kerroit, tuota en tiennytkään. Kyllä saisi melkein olla niitä tuoksuttomia nämä kukkaset... Tuossakin kimpussa on niin paljon noita kukkasia, että tuoksu on melkoinen :) Hyvää viikonloppua!

   Poista
 3. Kun leikkaa nuo heteet pois niin tuoksun pitäisi "laimentua". Hyvää viikonloppua! -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiitos Heidi neuvosta! Tätä vinkkiä on kyllä kokeiltava.
   Mukavaa alkavaa viikkoa :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3