tiistai 20. marraskuuta 2012

Sisustustarrat

Meiltä löytyy muutamasta huoneesta sisustustarroja seiniltä. Kaikki nämä ovat ostettu Sokokselta ja ovat AmandaB:n valikoimasta. Kävin tsekkaamaassa myös AmandaB:n nettikaupan ja sieltähän löytyykin paljon ihania sisustusjuttuja, myös sisustustekstejä on hyvä valikoima. 


Löysin myös kivan verkkokaupan Art4u. Siellä on paljon kivoja sisutustarroja; kuvia ja tekstejä sekä liitutaulu- ja magneettitarroja. Liitu- ja magneettitarrat ovatkin minulle ihan uusi tuttavuus. Tuosta kaupasta saa tilattua myös oman sisustustekstin, johon voi itse valita värin ja fontin.

Verkkokaupassa paljon kuvia esimerkiksi lastenhuoneeseen.
Aika kivoja ovat, varsinkin tuo puu :)  Art4u:lta  löytyy seinille kaikkea muutakin kivaa mm. valokuva- ja taidetapetteja sisustustarrojen lisäksi. Valikoimaan kuuluu myös Jukka Rintalan töitä sekä Tommy Tabermannin runoja tarroina ja tauluina. Tuolta voisi joskus jotain vaikka tilata, esimerkiksi nimitarrat lastenhuoneidenoviin. Olen nähnyt Art4u:n tuotteita myynnissä myös RTV:llä. Muistan siellä joskus katselleeni maailmankarttaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3