keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Victoria's Secret London

Victoria's Secret on vihdoin ja viimein rantautunut myös Eurooppaan, elokuussa VS avasi lippulaivamyymälänsä Lontooseen New Bond Streetille. Aiemmin yritys on toiminut vain rapakon toisella puolella. Olen jo jonkin aikaa haaveillut matkasta Lontooseen ja VS on ainakin minulle yksi syy lisää haluta sinne. Hiljattain VS on avannut myymälänsä myös Dubaihin Mall of the Emiratesiin ja Dubai Malliin.

Lontoon myymälä on lukemani mukaan valtava ja neljässä kerroksessa, tosin ylinkerros on vain VIP asiakkaille. Myymälän sisustus ja somisteet ovat upeita! Valikoima on todella laaja; alusvaatteita, kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita, on yöasuja ja bikineitä, Pinkin oloasuja ja vaatteita. Mallistoja on paljon ja varmasti jokaiselle löytyy jotain.

Itse olen käynyt Miamissa VS:n liikkeessä ja siellä palvelu oli erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä. Uskoisin, että Lontoon liikkeen yksi valttikortti on myös ammattitaitoinen henkilökunta, jonka ansiosta jokainen löytää itselleen juuri sopivan koon. Oikean koon löytäminen tuottaakin monesti päänvaivaa liiviostoksilla... Itse olen ollut erittäin tyytyväinen Victoria's Secretin tuotteisiin. 

Tässä muutama kuvakollaasi Lontoon myymälästä:
Kuvat on poimittu Brittilehtien sivuilta: http://fashion.telegraph.co.uk   http://dailymail.co.ukEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3