sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Valkosuklaa Mud Cake

Kokeilin testimielessä Fazerin mud cake ohjetta valkosuklaasta. Kakusta tuli ihan hyvä, mutta jotain pientä lisää se olisi kaivannut. Valkosuklaan maku ei ollut niin kovin voimakas kakussa. Valkosuklaata voisi ehkä laittaa enemmän tai sitten voisi lisätä taikinaan vaniljasokeria tai vaikka hieman sitruunamehua... Kakun lisukkeena voisi tarjoilla mansikoita tai mustikoita ja vaniljajäätelöä.



4 kommenttia:

  1. Miia, mä olen kanssa kokeillut tota Fazerin mudcake ohjetta sekä tumma- että valkosuklaa versiona... Tummasuklaa versio oli mun mielestä parempi ja siihen kermavaahtoa päälle :) Suosittelen testaamaan, sopii tunnelmallisiin syysiltoihin :)
    -Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tummasuklaa versio oli kyllä maukkaampi. Ajattelin, että voisi kokeilla myös maitosuklaasta.

      Poista
    2. Joo maitosuklaakin voisi toimia, olisi pehmeämpi maku. Ja myös pähkinät/mantelit jossain muodossa voisi tehdä tuosta suklaisemmasta kakusta vielä täyteläisemmän / maukkaamman ;)
      -P

      Poista
    3. Nam :) Vois kyllä joskus kokeilla!

      Poista

Kiitos kommentistasi <3