perjantai 15. marraskuuta 2013

Haaste: Blogi periaatteeni

Sain mielenkiintoisen haasteen Home White Home -blogin Jeminalta kertoa blogi periaatteistani. Haasteen on laittanut liikkeelle alunperin Löytö-blogin Johanna.

Johannan ajatus oli seuraava: Haluan aloittaa haasteen, jossa kerromme omia periaatteitamme bloggareina. Mikä on sinulle tärkeää? Mitkä asiat saavat sinut harmistumaan blogimaailmassa? Miten suhtaudut kuvien oikeuksiin? Miten hoidat yhteistyöpostaukset? Kerro asioista vapaamuotoisesti ja omalla tyylilläsi. Itse haluan tällä tavoin kertoa omat periaatteeni ja ajatukseni julkisesti, jotta lukijani saavat rehellisesti tietää mitä mieltä olen asioista. Minä aloitan!

Sweet Living periaatteet

Sweet Living blogia kirjoittelee rennolla otteella 30+ nainen, vaimo, kahden lapsen äiti. Perheemme asuu Jyväskylässä, 114m2 rivitalonpäädyssä. Remontoimme parhaillaan keittiötä...

Aloitin blogini hieman sattumalta, sen enempää sitä pohtimatta tai tavoitteita asettamatta. Tästä tulikin mukava harrastus ja ajanviete kotiäidille. Nyt olen kirjoitellut blogiani reilun vuoden ajan. Kotiäitinä olikin hieman enemmän aikaa niin kirjoitella, kuin lueskella muidenkin blogeja. Syksyllä palattuani työelämään, on elämänrytmi muuttunut sen verran kiireisemmäksi, että blogin kirjoittelu on jäänyt vähemmälle.

En ole rajannut blogini sisältöä sen erityisemmin mihinkään kategoriaan, vaan kirjoittelen asioista, jotka ovat minulle ominaisia ja kulloinkin ajankohtaista. Välillä leivotaan, joskus matkustellaan ja shoppaillaan, toisinaan vaan ollaan ja neulotaan :) Sisustus, muoti, leivonta ja kivat diy-jutut kiinnostavat minua kovasti ja poden alati matkakuumetta, joten näistä aiheista myös useimmiten kirjoittelen. Perhe-elämäämme en blogissani käsittele. Pyrin pitämään blogini sisällön positiivisena ja kevyenä!

Teksit pidän melko lyhyinä, joskus jutun juurta on enemmän, toisinaan taas takkuaa. Kirjoitusvirheitä löytyy varmasti aina :) Teksteissä käyttämäni kuvat ovat pääpiirteittään omiani, jos lainaan kuvia esim. verkkokauppojen sivuilta, linkitän kuvat ja kerron lähteet. Valitettavasti kuvani eivät ole järkkärilaatua, napsin kuvat blogiini kännykkäkameralla. Tavoitteenani ei ole täydellisyys niin kuvissa kuin teksteissäkään, vaan idea, inspiraatio ja tunnelma.

Blogiani voi seurata facebookissa, bloglovinissa ja blogilistalla. Linkit näihin kanaviin löytyy välilehdiltä. Aivan mahtavaa, kun olette mukana seurailemassa<3
Kuva: Niina Kritikakis

Itse heitän tämän haasteen seuraaville blogeille:

Vanilija
Valoinen Soihtu
Pakkomielteet
Minishow

8 kommenttia:

 1. Kiitti haasteesta! Oonkin jo monesta blogista näitä lukenu ja mielenkiintoisia ne on ollu. Pitää koittaa itekin ehtiä paneutua tähän vaikka ens viikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Näitä on kyllä kiva lueskella.

   Poista
 2. Kiva, että teit tämän. :) Oli mukava lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jemina, hieman kyllä vastaus venähti, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan ;)

   Poista
 3. Kiitos mielenkiintoisesta haasteesta!:) Tämä onkin ollut jo mietinnässä aiemminkin, mutten ole vielä saanut postausta valmiiksi! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän sattu sit hyvin :) Kivaa viikonalkua sulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3