keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Jotain mitä odottaa...

Näin marraskuun harmaina ja sateisina päivänä, kun aurinkoa ei ole näkynyt ja tuntuu, että päivä ei valkene ollenkaan, ajatuskin tulevasta lomasta ja auringosta lämmittää mieltä. Varsinkin eilinen tuntui olevan ehkä marraskuun harmain päivä, tänään sentään näin vilauksen auringosta :)
Tiedossa on helpotusta ikuiseen matkakuumeeseeni, kun suuntaamme kohti Dubain aurinkoa. Lentoliput olisi hommattuna ja seuraava projekti olisikin hotellin/hotellien varaaminen. Jos teillä on jakaa hyviä vinkkejä Dubain hotelleista, niin mielellään ottaisin niitä vastaan. Tosin joudun vielä tovin odottelemaan, kun matkan ajankohta on vasta ensi vuoden puolella. 
Olemme käyneet kerran aiemmin Dubaissa, kolmisen vuotta sitten. Silloin reissu sujui oikein hyvin ja kaikki käytännön asiat hoituivat vaivatatta. Muutenkin paikasta jäi hyvä fiilis. Osaksi tämä onnistunut loma olikin syy siihen, että matkakohteeksi valikoituin sama paikka uudelleen. Silloin majoituimme Deiran alueella, Radisson Blu hotellissa. Olin todella tyytyväinen hotellin tasoon, palveluihin ja sijaintiin.
Dubai matkakohteena lapsiperheen näkökulmasta ajatellen on erinomainen. Plussia on monia, lyhyehkö lentoaika noin 6 tuntia, aikaero talviaikaan vain +2 tuntia, takuu lämpimät säät, erinomainen hygieniataso, turvallisuus, monipuoliset aktiviteetit. Lisäksi vielä se, että asiat hoituvat jouhevasti ja lapset huomioidaan ovat erityisiä plussia, mm. lentokentällä passit tarkastettiin erillisessä huoneessa ilman jonotusta, kun matkaseurueessa oli lapsi mukana. 

Odotan jo niin innolla tulevaa lomaa ja matkakuume sen kun yltyy :) Pitää vielä hetken maltaa ja odotella ensin, että saisimme tänne kotimaahan lisää valoa lumen muodossa! 

Onko teillä lomamatkoja talvelle varattuna?

8 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaa (ja näyttää) ihanalta! <3 Täälläkin vaivaa krooninen matkakuume ja nämä kuvat eivät kyllä asiaa helpota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Matkakuume on kyllä viheliäinen tauti ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Odotan kyllä lomaa jo niin innoissani, vaikka vielä siihen on aikaa...

   Poista
 3. Matkan odottaminen on ihanaa, paitsi päivät tuntuvat kuluvan silloin liian hitaasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Varmasti lähempänä lomaa käy juuri noin, vaikka nykyään tuntuu, että aika kuluu siivillä kun on taas töissä.

   Poista
 4. Ihanalta näyttää :)
  En ole unohtanut haastettasi - lupaan tehdä sen joku päivä kun kiire helpottaa :)
  Mukavaa loppu viikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sanna :) Täällä myös kiireitä, joten yritetään ottaa rennosti kun voidaan, nou panik ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3