torstai 27. joulukuuta 2012

Miljonäärin muropalat


Pohja:
175 g   vehnäjauhoja
125 g   voita 
4   rkl   fariinisokeria 
  • Lisää pohjan ainekset kulhoon. 
  • Vaivaa kiinteäksi taikinaksi.
  •  Painele taikina voidellun vuoan pohjalle ja pistele pohjan pinnalle reikiä haarukalla. Paista 190 asteessa noin 20 min. Anna jäähtyä vuoassa
Väliin:
55   g   voita
4   rkl   fariinisokeria
400 g   kondensoitua maitoa
  • Laita ainekset kattilaan ja kuumenna jatkuvasti sekoittaen kiehuvaksi. Vähennä lämpöä ja keitä n. 5min kunnes seos on kullankeltaista ja sakeaa. Kaada päällyste murotaikinapaistoksen päälle ja anna jäähtyä

Päälle:
200g suklaata (itse käytin Fazerin sinistä)
  • Sulata suklaa vesihauteessa ja levitä suklaa toffeen päälle. Jätä kiinteytymään viileään paikkaan.
Näitä herkkupaloja syötiin meillä joulunaikaan. Ovat kuin Twix suklaata :)
Ohjeen löysin täältä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3