torstai 7. helmikuuta 2013

Päivän asu + Fashiolista

Alkuviikosta tuli käytyä ystävän kanssa ravintolassa syömässä. Kylläpä meillä oli mukavaa ja kylläpä oli mukavaa syödä ravintolassa! Tällaista arjen luksusta kaipaisin kyllä enemmän....


Tällaisella asulla olin liikenteessä:

On se vaan kumma juttu, melkeinpä aina kun kaupungille tulee mentyä, niin aina on jokin vaatekauppa kierrettävä. Tälläkin kertaa piti vaatekaupassa pyörähtää ennen ravintolaan menoa. Vaikka minulla ei ollut mitään erityistä mielessä, niin kuitenkin tuli muutama vaate ostettua... Eli onkohan nämä juuri niitä hetken mielijohteesta ostettuja vaatteita, jotka jäävät sitten kaapin pohjalle lojumaan??? Parhaassa tapauksessa löydän ne kaapistani parin kuukauden kuluttua hintalappuineen... Nähtäväksi jää, kivoja ne siellä kaupassa joka tapauksessa olivat! Olisikohan jo aika oppia jotain tästä!
Asun oliivinvihreä paita on ostettu Vero Modasta. Pidän tuosta paidasta kovasti, kangas on hieman hohtavaa ja liukaspintaista materiaalia. Paidan leikkaus on tunikamainen ja takaosa on jätetty pidemmäksi.
Kaulakoru sen sijaan on löytö Lindexiltä. Värinsä ja mallinsa puolesta se on todella monikäyttöinen. Käy hyvin niin tummien kuin vaaleidenkin asujen kanssa.
Päivänasu:
Paita - Vero Moda
Toppi - Vila
Housut - Pieces
Koru - Lindex
Laukku - LV
Kengät - Buffalo

Lisäsin tuohon blogin sivuun linkin Sweet Little Thingsin Fashiolistaan. Fashiolistasta löytyy valtavasti vaatteita, laukkuja ja asusteita, niitä on helppo etsiä sieltä esim. tietyn tyylistä tai tietyn merkkistä. Itse olen luonut sinne  muutaman listan, jonne olen klikkaillut omia "himotuksia" ja löytöjä nettikaupoista. Tuotteista pääsee linkin kautta suoraan nettikauppaan josta sen voi myös ostaa. Kätevää! 

2 kommenttia:

  1. Kiva asu, tuo speedy on kyllä monikäyttöinen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) Speedy on ollut monessa mukana ja aina palvellut hyvin :) Yllättävän hyvin mahtuu tavaraa tuohon 30cm kokoon.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3