maanantai 25. helmikuuta 2013

Weekend + Campadre

Kylläpä viikonloppu vierähti taas nopeasti. Tietysti kaikenlaista mukavaa puuhaa tähänkin mahtui:

Ulkoilua Päijänteellä 
Ulkoilimme Päijänteellä uhmaten kylmää tuulta, juniori oli suksilla ja minä kävellen. Lähi saaressa on laavu, jossa söimme eväitä ja joimme kuumaa kaakaota. 

 Neulontaa
Tämä neulontaprojekti kestää vielä tovin, vielä ei ensimmäinenkään  tyynynpäällinen ole valmis. Mutta hiljaa hyvää tulee :)

Synttäreitä 
 Juhlimme pienen Minea tytön 1-vuotis syntymäpäiviä. Juhlat olivat mukavat ja  pieni tyttö oli onnellinen lahjoista ja vieraista. Juhlien emäntä oli laittanut parastaan kahvipöytään, oli montaa eri sorttia suolaista ja makeaa. Ei tarvinnut kenenkään nälkäisenä lähteä kotiin. Kiitos vaan Melina!

Hyvää ruokaa!


 Viikonloppuna valmistimme intialaista kanakormaa ruoaksi. Lisäksi teimme itse Naan-leipää sekä lisukkeeksi raita-jugurttikastiketta. Kylläpä olikin hyvää ja helppoa :) Tätä onkin aiemmin tullut syötyä intialaisessa ravintolassa useammankin kerran. 


CAMPADRE
Vielä vinkkinä teille tämän hetkisistä Campadren kampanjoista, sieltä löytyy esim. Ugg Australia, Snö of Sweden sekä Odd Molly. Mm. näitä merkkejä pääsee shoppailemaan hyvinkin edullisesti kirjautumalla Campadren sivuille tästä.

Tässä vielä kollaasi Campadren Ugg Australian valikoimasta, josta löytyy mm. Strictly Stylen suosimat Lucianna Santorini kiilakorot.
pics. campadre

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3