torstai 25. heinäkuuta 2013

Espadrilles in Action

Alkuviikko onkin viiletetty tuulispään lailla pitkin kyliä ja otettu kesästä ja lomasta irti mahdollisimman paljon. Ja meno sen kuin kiihtyy loppuviikkoa kohti, kun tiedossa on viikonloppu Helsingissä... 
...Sinne ei todellakaan ole tarkoitus mennä lepäilemään. Tiedossa on ystäviä, hyvää musiikkia ja ehkä hieman shoppailua :) Alkuviikko on vietetty lasten ehdoilla ja loppuviikko pyhitetäänkin sitten meille aikuisille!
On se vaan kumma, aina kun on reisuun lähdössä, niin on ihan pakko puunata koti, pestä pyykkikori tyhjäksi, vaihtaa lakanat sänkyyn...  Ihan hulluutta! Mutta se fiilis, kun tulee reissusta väsyneenä puhtaaseen kotiin, on vaan niin mahtava! Home sweet home, sanon minä, vaikka niin reissaamista rakastankin! (Tosin, nythän on kyse vain viikonlopusta :)) Onneksi nyt ei ole satanut, niin olen päässyt käyttäämään uusia ihanuuksiani, jotka ostin Tampereen reissulta. Nämä kengät kun olivat rakkautta ensisilmäyksellä :)
Espadrillot ovat supermukavat jalassa, niin kevyet ja söpöt :) Ainut miinuspuoli näissä  espanjalaisissa kengissä on, että niitä ei voi sateella käyttää. Osa pohjasta on tehty köydestä, joka turpoaa kastuessaan. Söpöt, eikö?

Toivottelenkin nyt jo kaikille mahtavaa viikonloppua <3

ps. Nuo luontokuvat napsin muuten TÄÄLTÄ kivasta paikasta.

4 kommenttia:

  1. Söpöt kengät kyllä <3
    Menettekö ihan jollekin keikalle?

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat kengät. Olen myös itse katsellut vastaavia kaupoissa, mutta noin fiksuja ei ole näkynyt.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3