perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kesäjuttuja...

Viime päivinä onkin touhuttu paljon perinteisiä kesäjuttuja; on uitu,  pakastettu mansikoita ja syöty niitä myös kuormasta oikein urakalla :) On myös ulkoiltu paljon meidän perheen suosikkipuistossamme.
Täällä viikolla sää on ollut melko vaihtelevaa, mutta se ei ole menoa haitannut. Keskiviikkona tulikin koettua jotain uutta, hikistä jumppaa raikkaassa ulkoilmassa ja hetkeä myöhemmin kaatosateessa... Sanoisinko, että aika mukava kokemus kaiken kaikkiaan :)
On myös tullut nautittua kesän suurin jäätelö! Kuva ei oikein anna oikeutta, mutta hyvä kun jaksoin syödä, niin suuri oli "pieni" jäätelöpallo. Eli jos jättimäisiä jäätelöitä halajatte, niin kannattaa suunnata Jyväskylän Satama kahvilaan jonon hännän jatkoksi :)
Mummolan pihamaalle oli eksynyt muutama siilisöpöliini. Siilin poikasia pääsimme ihastelemaan lähietäisyydeltä, reppanat olivat varmaan lähteneet liian aikaisin pesästään...

Tämä kesän käytetyimmät kengät ehdottomasti! Huomasinpa saaneeni näistä kengistä rusketusrajat jalkoihini... 
Tietysti näiden kesäisten juttujen joukkoon mahtuu kaikkien herkkujen lisäksi myös grillausta! Ihan parasta grilliruokaa minusta ovat "nyytit", joihin voi laittaa melkein mitä vain ja maustaa oman maun mukaan. Meidän grillissä on kypsynyt  folionyyteissä uusia perunoita, kesäkurpitsaa, kesäsipulia, kukkakaalia, herkkusieniä... 
Hyvin on ollut nälkäistä väkeä, koska kamera ei ruoka-aikaan ole ollut mielessä. Ostettiin muuten grilliherkkujen kaveriksi paholaisen kastiketta. Täytyy kyllä sanoa, että itse tehty paholaisenhillo on todella paljon parempaa minun mielestäni. TÄLLÄ  ohjeella olen sitä aiemmin itse valmistanut ja oli muuten todella helppoa ja hyvää. Kannattaa siis melkeinpä itse valmistaa tämä herkku!

Olipas siinä sekalaisia kesäjuttuja kerrakseen:) 

Lämmintä heinäkuun toista viikonloppua!

ps. käykää tykkäämässä Sweet Little Thingsin Facebook- sivusta (TÄSTÄ), sinne saattaa tupsahdella pikkujuttuja, jotka eivät tänne blogin puolelle pääse.

10 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3