perjantai 19. heinäkuuta 2013

Viikon maisemat...

Näin se on nopeasti tämäkin viikko kääntynyt lopun puolelle... Paljon on tälläkin viikolla ehditty touhuamaan juttuja! 

Alkuviikosta olikin vielä niin lämmintä ja aurinkoista, että nautimme lounasta omassa pihassa piknik hengessä. Kummasti se ruoka vaan maistuu paremmalta, kun ulkona syö :)
Viikolla teimme miniloman Tampereelle ystäväni luokse, Näsijärven kauniisiin maisemiin. Kyllä Suomen luonto on kaunis ja vesi niin mahtava ja rauhoittava elementti!
Ai, että oli ihana nähdä ystävää ja viettää aikaa yhdessä! Näitä minilomia pitäisi harrastaa ehdottomasti enemmän. Kävimme pyörähtämässä kaupungilla, mutta muuten vietimmekin aikaa ihan rennosti kotioloissa. Tietysti reissuun mahtui myös pikainen visiitti Ikeassa :)
Toinen tämän viikon kohokohdista oli Harjun maisemat Jyväskylässä! Viikon rankin treeni, tai oikeastaan rankin treeni vähään aikaan, oli portaat... Loikkien, hyppien, juosten... Siinä mentiin rappusta ylös veren maku suussa.
Nyt kun tuosta rääkistä on palauduttu, niin jostain kumman syystä mieli tekisi uudelleen näihin maisemiin... Aivan hullua! Tunnin treenin jälkeen oli kyllä voittaja olo. Liikunnasta saa niin valtavasti energiaa!

Ihanaa ja energistä viikonloppua <3

2 kommenttia:

  1. Ihania tunnelmia. Nostan hattua, kun jaksat rääkkiä. Mun pitäisi päästä kans kuntoilurytmiin. Jotenkin tämä kesä sekoittaa suunnitelmat :)

    VastaaPoista
  2. Veden läheisyydessä on sitä jotain! Kiitos vain, se olikin aikamoista rääkkiä, mutta mieli tekee jo uudelleen. On se vaan ihmeellistä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3