sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Hyvää pääsiäistä!

Hyvää pääsiäistä kaikille!

 Täällä on 1.pääsiäispäivä sujunut leppoisasti. On nukuttu pitkään ja  rentoiltu, herkuteltu ja ulkoiltu mahtavassa säässä... Kiireetöntä aikaa kerrankin! Tokihan näihin vapaapäiviin saa hyvin mahdutetttua myös rästiin jääneitä kotitöitä ja muuta pientä menoa, mutta rennolla otteella kuitenkin.
 Perjantain ja lauantain vietimme Tampereella ystävien luona. Kaksi päivää meni kuin siivillä, kun pitkästä aikaa pääsimme vaihtamaan kuulumisa <3

Saimme viettämään todellista laatuaikaa ystäväni kanssa, kun perjantaina piipahdimme kahdestaan lasillisella Tampereen keskustassa. 
 Näitä laatu hetkiä kyllä välillä kaipaa, joten sovimmekin heti uuden tapaamisen vielä tälle keväälle, ettei seuraava tapaaminen venähtäisi liian pitkän ajan päähän.
 Lauantaina kävimme kaupungilla; huomaamatta siellä vierähti useampi tunti. Lapset pääsivät leikkimään Pikku Kakkosen puistoon ja jäätelölle. Äiti pääsi shoppailemaan ja syömään sushia. Kaikki oli siis tyytyväisiä, eikä ollut hukkareissu ollenkaan ;)

Ihanaa vapaapäivää!

7 kommenttia:

  1. Kivan kuuloinen pääsiäinen! Ja mitähän kassista löytyy? ;)

    VastaaPoista
  2. Mukavalta kuulostaa teidänkin pääsiäinen. Mäkin jäin miettimään mitä ihanaa kassista löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun kerrankin oli aikaa, tuntuu välillä niin kiireiseltä tuo arki. Taidanpa tehdä postauksen kassin sisällöstä ;)

      Mukavaa viikkoa Sanna!

      Poista
  3. Kiitos Miia vielä teille laatuseurasta <3 Oli ihana nähdä pitkästä aikaa ja touhuta kaikkea mukavaa :) Piakkoin uudestaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin kivaa ja kohta uudelleen :) Mahtis seuraa ja niin ihanat tarjoilut! Kiitti Paula <3

      Poista

Kiitos kommentistasi <3