sunnuntai 7. syyskuuta 2014

V 10 Plus

Haluan ehdottomasit vinkata teille viimeisimmästä kosmetiikka löydöstäni tai oikeastaan ystäväni vinkaamana minä tämän tuotteen löysin. Jos etsit loistavaa kuorinta-ainetta kasvoille, niin lue tämä.
Kyseessä on Japanilaisen V 10 Plus tuotesarjan kuorintageeli. Ehkäpä paras kasvojen kuorinta-aine mitä minä olen käyttänyt. Kuorinta-aineen koostumus on geelimäinen, eikä sisällä rakeita. Vesipohjainen kuorintageeli on samaan aikaan hellävarainen sekä tehokas ja sopii kaikille ihotypeille. Se ei sisällä väriaineita, hajusteita tai parabeeneja. 

Geeliä levitetään ohuelti kasvoille ja annetaan vaikuttaa viisi sekuntia, sitten hierotaan kasvot kevyesti; kuollut ihosolukko ja epäpuhtaudet irtoavat hiutaleina sormiintuntuvasti, mikä onkin tämän tuotteen erikoisuus ja "se" juttu. Lopputulos on puhdas ja kirkas iho.

 Kuorintageeli löytyy apteekin kosmetiikka valikoimasta, lisää tuotteesta voit lukea täältä. V 10 Plus tuoteperheeseen kuuluu myös valikoima erilaisia seerumeita kasvojen ihon ongelmiin. Omaa kokemusta minulla ei niistä ole, mutta ovat varmasti kokeilemisen arvoisia.

Täältä Jyväskylästä V 10 Plus sarja löytyy ainakin Sokoksen apteekista sekä Palokan apteekista. Suosittelen kokeilemaan tätä ihmeainetta!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3