keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Päivän asu + herkkuja

Sain maanantaina Marina Nerin Leivonnaiset kirjan, näyttää kyllä todella herkullisilta sen leivokset ja kakut. Nyt tässä mietiskelen, mitä sitä leipoisikaan... Haluan kokeilla nyt jotain uutta tästä kirjasta, joten Mangojuustokakku jää nyt tekemättä pääsiäisenä.


Samalla kuolatessa kaikkia kirjan herkkuja, päätin hemmotella itseäni ja herkutella suklaalla ja mansikoilla... Tosin näissä Espanjan mansikoissa ei maistu suomalaiset valoisat yöt.
 Nämä tulias suklaat olivat kyllä aivan ihania, nyt pitää kyllä taas myöntää yksi heikko kohta minussa, joka on suklaa! Sitä ei vaan voi vastustaa...

Päivän asu
Minun päivän asuni ovat useimmiten rentoja vaatteita, joissa on helppo olla ja touhuta kaikenlaista. Kotona kun ollaan, niin juniori pitää minut hyvinkin kiireisenä, joten touhua tosiaan riittää :)

Neule ja housut löytyivät Lontoosta edullisesti. Aiemmin ostamani korallin väriset housut jouduin palauttamaan Zalandolle, kun ne olivat liian suuret. Nämä Forever 21:ltä ostamani housut ovat melkein samaa sävyä aikaisempien kanssa. Itseasiassa tuo luonnonvalkoinen neule löytyi samaisesta kaupasta.


Neule - Forever 21
Toppi - H&M
Housut - Forever 21
Kengät - Ugg Australia
Takki - Juicy Couture
Kaulakoru - Swarovski

Kävi muuten hyvä tuuri minulla tuon lempikoruni kanssa; onnistuin jokin aika sitten katkaisemaan korun nahkaisen nauhan, mutta onneksi sain ostettua uuden nauhan koruuni Swarovskin liikkeestä Lontoosta. Kahden nauhan paketti kustansi vain 6£ ja koru on taas käyttökelpoinen :)

4 kommenttia:

  1. Hei Miia! Löysin blogisi sattumalta ja liityin lukijaksesi :) Mukava blogi sulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, kiitos Jenna! Kiva kun löysit tänne, tervetuloa mukaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3