keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Shopping shopping....

Taidan vielä potea kaikkien muiden "kuumeiden" lisäksi myös jonkin asteista kevään vaatekuumetta. Tekisi mieli shoppailla kaikkia kivoja kevät/kesä juttuja! Eikä se ole pelkästään jäänyt vain mieliteon asteelle... Taas on viime päivinä tullut shoppailtua ihan kiitettävästi. Silti tuntuu, että vaatekaapissa on puutteita erinäisistä tuotteista... 
Olisikohan aika tarkistaa vaatekaapin sisältö kokonaisuudessaan ja katsoa mitä kaikkea sieltä löytyy ja mitä oikeasti tarvitsen. Tiedän ainakin sen, että aika monta vaatekappaletta sieltä voisi hyvinkin hävittää. Pitäisi saada vain aikaiseksi moinen inventaario!

Nämä Slim fit farkut tarttui matkaan GINA TRICOTISTA. Housut ovat todella tyköistuvat, mutta kuitenkin mukavat jalassa. Housuissa on kiva vaalea kulutus ja paikat polvissa.


Etsimäni korallin väriset farkut löytyivät viimein ZALANDOLTA. Väri on todella kaunis! Nämä jodun tosin vaihtamaan vielä pienempään kokoon.

Farkuista puheen ollen, olen muutamia boyfriend mallin farkkuja kokeillut, mutta en ole niissä oloani kovinkaan kotoisaksi tunteunut. Vaikka ne mielestäni niin hyvätä näyttävätkin, niin luulen, että ne jäävät minulta nyt tällä erää hankkimatta. Lieneen olen liian tottunut slim fitteihin...

Beiget nilkkurit ovat H&M:ltä.

Vaaleanvihreä peruspaita on H&M:ltä ja valkoinen toppi pitsihelmalla Vero Modasta.

Nyt on siis hankittu sitä kaivattua väriä vaatekaappiin :) 


Klippoteketin kuivashamppoon ostin SOKOKSELTA. Tuote on huonon hiuspäivän pelastaja, olenkin kuluttanut sitä jo useamman pullon (eli onko minulla siis useinkin huono hiuspäivä? Vastaus: kyllä on). Tällä kuivashamppoolla saa helposti tuuheutta ja ryhtiä hiuksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3