sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Ihmettelyä + päivän asu

 Olimme ulkoilemassa Jyväsjärvellä ja sää oli mitä parhain. Tänä vuonna kevättalvi onkin hemmotellut meitä oikein kunnolla, aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta jo monena päivänä! Aurinko lämmittää jo sen verran, että saa pukeutua jo kevyemmin ja liikkuminenkin on huomattavasti mukavampaa.

Kyllä oli juniorilla suu ympyränä, kun pääsimme seuraamaan aivan lähietäisyydeltä kuumailmapallon lentoonlähtöä:Päivän asu Tänään on taasen oltu liikkeellä erittäinkin rennolla asulla. Löysä valkoinen paita ja rannekoru ovat Primarkilta. Paita on ohutta puuvilla ja selkäpuolella on pitsiä. Alla on Vilan persikan värinen toppi, housut ja kengät ovat H&M:ltä.

Paita-Primark    toppi -Vila    housut -H&M    Kengät -H&M    Koru-Primark

Olisihan tähän asuun sopinut huivi tai jokin kaulakorukin, mutta nyt mentiin näin :) Vielä pitää mainita noista H&M:n housuista, että ne ovat super mukavat jalassa. Ne ovat ohutta kangasta, ei ollenkaan farkun oloista. En ole näihin housuihin törmännyt H&M:n verkkokaupassa, joten en voi niitä linkittää tähän. Hintaa housuilla oli noin 19€ ja ovat Dividedin mallistoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3