tiistai 2. huhtikuuta 2013

Päivän asu + maisemia


Siinä hurahti pääsiäisen pyhät, hups vaan! Ja taas ollaan perusarjessa kiinni. Kyllä sitä kerkesi kaikenlaista puuhaa tekemään pyhien aikana...
Reilusti tuli ulkoiltua ja jopa hiihdettyäkin :) Mikäs sen mukavampaa kuin hiihdellä auringon paisteessa leppoisasti ylläolevissa maisemissa!

 Saimme myös nauttia kunnon pääsiäisaterian ja herkkujakin tuli syötyä ihan reilusti. Täytyy kyllä mainita, että kyllä se on oma äiti, joka tekee parhaat ruoat, NAM!
Eilen hoidimme omenapuun "haavoja", jänis on lounastanut useammankin kerran meidän omenapuulla. Illalla kävimme vielä juomassa iltakahvit laavulla. 

Päivän asu
Tässä on taas asu, joka on niin minua... rentoa ja helppoa! Ja värit, minä vaan olen niin jumissa näissä beigen sävyissä... Onkohan näissä asukuvissa mitään järkeä, kaikki niin samanlaisia???
Beige "neule"takki on 100% viskoosia ja todella miellyttävä päällä. Sitä tuli käytettyä todella paljon viime kesänä. Nyt se pääsee taas käyttöön kun ilmat ovat lämmenneet hieman. Alla oleva toppi on Vilasta. Tykkään tosi paljon Vilan perustrikootopeista, ne pitää hyvin muotonsa pitkään. 


Neuletakki - H&M
Toppi - Vila
Housut - Gina Tricot
Kengät - H&M
Koru - Lindex

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3