keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kynttilöitä + Neulontaa

Jotenkin tulee tuosta otsikosta ihan talvinen fiilis... Oikeasti täällä on todella keväinen fiilis, aurinkokin paistaa ja lumet sulaa:) 


Eilinen ilta pyörähti mukavasti PartyLiten kevätkiertueella, jonne ystäväni minut houkutteli. Show oli ihan kiva piristysruiske näin perusarkeen :) Paljon oli väriä, musiikkia ja naurua!

Eikä tilaisuudesta tarvinnut tyhjin käsin lähteä, jokaiselle osallistujalle annettiin lähtiessä reilun kokoinen paketti votiivi kynttilöitä kevään väreissä ja tuoksuissa.
 PartyLiten valikoimista, minun ehdottomia suosikkeja ovat GloLite kynttilät, jotka valistuvat kokonaan palaessaan. Niitä on nyt saatavilla myös kahden sydämen lasisissa kynttiläpurkeissa ja niin ihanissa pastellin sävyissä.

Neulontabuumi on nyt todella meneillään, kokoajan tulee uusia ideoita mitä olisi kiva toteuttaa ja vanhoja ideoitakin on pitkä lista totuttamatta :)


Toinenkin palmikkotyynynpäällinen on ihan kohta valmis, muutamaa riviä ja viimeistelyä vaille. Tosin nyt nämä palmikot tuntuvat jo aivan liian talvisille, mutta kyllä ne vielä vähän aikaa saa sohvalla olla :)
Palmikon tekeminen on ihan helppoa! Itse en ollut tehnyt palmikkoa pitkiin aikoihin, mutta hyvin se muistui mieleen kun aloin tyynynpäällistä tekemään , vaikka aluksi taitojani hieman epäilinkin...

Ohje palmikon tekemiseen kahdeksalla silmukalla:

1.poimitaan ensimmäiset neljä silmukkaa apupuikolle
2.neulotaan seuraavat neljä silmukkaa normaalisti
3.neulotaan silmukat(neljä) apupuikolta

Tässä odottaa jo kaksi seuraava projektia :)

4 kommenttia:

 1. Mäkin innostuin neulomaan ja pipo on valmis ;)

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä, ensimmäinen kierros oli jotenkin haasteellinen?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein 40cm pyöröpuikoilla. Pipo venyy hieman käytössä, joten varmaan ois riittänyt 70 silmukkaakin.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3