tiistai 16. huhtikuuta 2013

Diy + Pulma

Taas valmistui yksi pieni diy projekti. Aika samanlainen kuin aikaisempi neliöpipo, tällä kertaa neuloin tyttömäsen pipon koululaiselle. Nyt pitää hyödyntää oikein kunnolla tämä neulontainspiraatio :)
Pipoon tarvitset: 
kerän Novitan miami lankaa ja pyöröpuikot nro4 (40cm)

Pipoon loin 90 silmukkaa.
Neulotaan joustinneuletta 2o2n 4cm.
Sileää neuletta aina oikein tasona, kunnes pipo on halutun korkuinen.
Päättely kahdella kierroksella: neulotaan kaksi yhteen oikein.
Lopuksi vedetään lanka silmukoiden läpi ja päätellään.

 Kukkakoriste on tehty Novitan pitsikukka-kehikolla ja koristeeksi ompelin muutaman helmen, jotka ovat peräisin rikki menneestä rannekorusta. Aika hempeä, vai mitä?

!PULMA!
Pulma liittyy meidän olohuoneen mattoon; muistatte varmaan tämän postauksen, jossa pohdiskelin olohuoneen mattoa. Me päädyttiin silloin Askon ihanaan Paris mattoon, joka on aivan super pehmeä.
  Matosta onkin tykännyt koko meidän perhe. Siis kirjaimellisesti koko perhe, mukaan lukien meidän Minni kissa, joka "merkkasi" maton viime viikonloppuna kolmannen kerran, kyllä KOLMANNEN KERRAN.... Murr! 
Saas nähdä, mikä on tämän maton kohtalo meidän talossa. Mattoa on nyt jo pesty kolme kertaa. Nyt olohuoneessa on jälleen vanha matto, joka ei enää miellytä minua lainkaan...  
 Tässä vielä vanha kuva vanhasta matosta. 
Olisiko teillä ratkaisua pulmaani?
Pitäisikö vielä yrittää maton kanssa ja käsitellä se jollain "kissakarkotteella"? Pitäisikö luovuttaa ja ostaa uusi, vähemmän  pehmeä matto? Mikä ja millainen? Ääh, minä niin tykkään siitä Paris matosta...

Minun lempparibloggaaja Jemina on järjestänyt blogissaan Home White Home arvonnan 150 lukijan kunniaksi. Käykää ihmeessä osallistumassa, aikaa on sunnuntaihin 21.4.2013 klo 21 asti. Arvontaan pääset tästä.

ARVONTAA!

2 kommenttia:

  1. Vai oikein lempparibloggaaja!:)) Ihanaa! Kiitos kunniasta! <3

    Mattoasiassa en osaa valitettavasti auttaa, kun kissoista ei hirveesti ole kokemusta. Mutta tuo Paris-matto on niin ihana! Ja aivan mahtava tuo kelapöytä!!!!

    VastaaPoista
  2. Todellakin lemppari :) Oon saanut sun blogista paljon inspiraatiota, kiitos siitä!

    Mattoasia on meillä vieläkin hieman pulmallinen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3