keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

New BB Cream + Outfit

Eilen, kun kävin kaupassa, mukaan tarttui L´Oréalin BB voide Nude Magique. Aikaisempi BB voiteeni on aivan lopuillaan, joten uuden ostaminen oli ajankohtaista. Hintaa tuotteella oli 16,90€. Olen käyttänyt viime aikoina kasvoilla BB voiteita, niiden helppouden takia: monta asiaa yhdessä tuubissa... 
 Helppoutta olen oppinut näin kotiäitinä arvostamaan, aika tuntuu välillä olevan niin kortilla, että päiviä menee helposti meikittäkin. 
Tämä tuote lupaa kosteuttaa ihoa ja antaa 12 suojakertoimen, samalla kun tasoittaa ihon sävyä luonnollisesti...

L´Oréalin BB voidetta en ole aiemmin testannut, mutta kokeilin sitä heti kotona kädelle ja sen koostumus vaikutti ihan hyvältä. 
Erikoista tässä tuotteessa on se, että se on tuubissa vaalean harmahtavaa, hieman rakeisen oloista. 
  Se on koostumukseltaan kevyttä ja helposti levittyvää. Kun sen levittää iholle, se muuttuu meikkivoiteen oloiseksi ja muuttaa väriään. 
 Lopulta se imeytyy ihoon ja jättää ihon pehmeä tuntuiseksi ja tasaisen väriseksi. Valikoin kahdesta värivaihtoehdosta vaalealle iholle tarkoitetun sävyn, mutta tuntuu, että se olisi minulle aavistuksen liian tummaa. Toivottavasti ei kauan; aurinko saisi tulla taas esiin ja antaa väriä kasvoille.

OUTFIT

Paita - Zoe Karssen 
Kauluspaita - H&M
Housut - Gina Tricot
Kengät - Hunter

2 kommenttia:

  1. Hei! Todella hyvältä näyttää kokonaisuutesi. :) Itseltäni löytyy myös tuo samainen Zoen college, ja se on aivan ihana!

    Ihana blogi myös sinulla, liityin lukijaksi. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Zoen college on tosiaankin ihana, kävi kyllä tuuri, kun sain sen huutiksesta ostettua...

    Tervetuloa, kivaa saada uusia lukijoita <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3