keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kevät + Asu

Nyt voi sitten virallisesti sanoa hei hei talvelle! Olen viettänyt pari päivää sisällä kipeän lapsen kanssa ja sinä aikana on kevät saapunut ihan oikeasti! Mieletön muutos muutamassa päivässä, lumet ovat melkein sulaneet!
IHANAA!!!

Tänään onkin taas pilvinen päivä ja voi ihan huoletta tunnelmoida ja polttaa kynttilöitä näin päivälläkin!
Kevään saapumisen lisäksi ihanaa on myös se, että vihdoin ja viimein neulomani palmikkotyynynpäälliset ovat valmiit! Tosin ne ovat mielestäni jo aivan liian talviset, joten ne pääsevätkin kohta kaappiin odottelemaan ensi talvea.


Eilen kävimme juniorin kanssa lääkärissä, päälleni puin vanhan Vilasta ostetun beigen takin ja sen päälle neulotun "tuubin" (tosin se oli kyllä aivan liikaa), päähän vedin ruskean trikoopipon... Takin ja pipon alle sai nopeasti piilotettua "kotilookin" :)  

Päähän vielä aurinkolasit, niin hyvin on naamioitu "mökkihöperö" äiti :)

Tällä asulla, jos millä, naamioituu oikein hyvin myös luontoon. Niin on hyvin kaikki harmaan ja ruskean sävyt edustettuina ulkona. Onneksi kohta alkaa puissa vihertämään ja kesä tehdä tuloaan oikein kunnolla.

4 kommenttia:

 1. Vautsi! Aivan mahtavat nuo palmikkotyynynpääliset! <3 Oot hurjan taitava ja ahkera!! Itseltä menisi hermo ja innostus noiden neulomiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti<3 Mulla on ihan kauhee neulontabuumi meneillään :) Kokoajan on mielessä juttuja mitä vois tehdä, kunhan vain ois aikaa...

   Poista
 2. Oon kyllä samaa mieltä. Olet taitava ja näppärä, ja ne sun leipomuksetkin... <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3