perjantai 5. huhtikuuta 2013

Vielä vähän Lontoota...

Johan siinä kesti, että sain käytyä läpi meidän Lontoon reissun kuvat, vaikka ei niitä kovin paljoa edes ollutkaan. Reissu meni hyvin, eikä mitään suurempia kommelluksia sattunut ja lennotkin olivat suurinpiirtein ajallaan, vaikka sää Lontoon päässä olikin melko huono. 

Tässä olisi muutama kuva meidän Lontoon reissusta:

Matka alkoi rennoissa merkeissä :)
Hotellin sijainti oli loistava; aivan kulman takana oli Tottenham Court Roadin metroasema, hyvät shoppailu mahdollisuudet, ravintoloita ja pubeja. British Museumkin oli aivan kävelymatkan päässä. Hyvänä lisänä oli myös se, että hotelli oli ihan ok ja siisti. Hotelli oli tämä.


Starbucks oli myös aivan kulman takana, ja sieltä aloitimmekin aina päivämme.Yo Sushi oli aivan ykköspaikka, kävimme siellä kahdesti syömässä. Tuoretta Sushia edullisesti! Erilaisia sushi annoksia ajelehti liukuhihnalla pitkin ravintolaa, siitä sai sitten itse valita mieluisia annoksia, NAM. Hinnoittelu tapahtui lautasten värin mukaan.

Näissä kuvissa on Notting Hillin maisemia:
Portobello Roadilla tuli mm. pistäydyttyä pubissa ja syötyä perinteistä pubiruokaa. Toki myös kauppoja ja kojuja tuli kierreltyä...
Kävimme myös Harrodsin ihmeellisessä maailmassa ihmettelemässä :) Ja eksyimme siellä myös ravintolaan oluelle...

Näiden lisäksi tuli kierrettyä monen monta kauppaa mm. Victoria's Secret ja käveltyä jalat kipeiksi. Kyllä Lontooseen on taas joskus päästävä uudelleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3