tiistai 12. maaliskuuta 2013

Sunglasses...

Kyllä taas eilinen ja viikonloppu osoitti sen, että olisi hyvä omistaa edes yhdet ehjät aurinkolasit. Oli nimittäin todella aurinkoiset ulkoilusäät, ihanaa! Aurinkolasit olisivat olleet todella jees! Meidän juniori on onnistunut rikkomaan minun aurinkolasini.... Joten nyt olisi hyvin perusteltua ostaa uudet.

Olen harkinnut perinteisten pilottilasien hankkimista. Tosin vielä en ole niitä käynyt testailemassa, joten voi olla, että mieli vielä vaihtuu...

Tein Polyvorellla kollaasin aviator-tyylin laseista:

Sunglasses aviator style


Gucci sunglasses
shopbop.comGucci sunglasses
forzieri.comGiorgio armani
$205 - flannelsfashion.com


Ray ban
my-wardrobe.com


Juicy Couture heart shaped sunglasses
juicycouture.comEdelliset aurinkolasini ovat olleet melkein kaikki muovisia oversized-tyylin laseja, joten jos aviatorit eivät istu minulle, niin todennäköisesti hankin tutut ja turvalliset oversized lasit. 


Tein Polyvorella kollaasin myös oversized-tyylin laseista:


Gucci
shopbop.com

Ted Baker retro sunglasses
$135 - psyche.co.ukBurberry optical
$210 - conleys.de

Roberto Cavalli cateye sunglasses
$370 - flannelsfashion.com

Michael Kors - River Island oversized sunglasses
$135 - riverisland.com


Näistä suosikkejani ovat tällä hetkellä perinteiset Ray-Banin Aviatorit sekä Michael Korssin beiget oversized lasit. Nähtäväksi jää mitkä lasit tulen hankkimaan. Vaihtoehtoja näyttää oleva enemmän kuin tarpeeksi... Ja värimaailma kuvista päätellen on jo valittu, perinteistä beigeä tai ruskean sävyjä :) En uskalla kuitenkaan niitä tilata, vaan haluan kokeilla istuvuutta ennen ostopäätöksen tekemistä.

Löytyikö näistä sinulle suosikkia?

Ps. Lisäsin blogin sivupalkkiin linkin Blogilistaan, nyt blogia voi seurata myös Blogilistan kautta.

2 kommenttia:

 1. Kiva uusi blogi,mukavaa että olet yhdistänyt bogiisi myös leivonnan, teetkö myös suolaisia juttuja? nimi. herkkusuu kysyy. Itselläni on hopeiset ja kultaiset Aviatorit olen tykästynyt niihin, varmasti myös MK:n lasit on laadukkaat ja tyylikkäät. Aurinkoista viikonloppua. Liityn lukijaksesi, saako päivitykset tilattua suoraan sähköpostiin?

  VastaaPoista
 2. Kivaa kun löysit tänne :) Tervetuloa lukijaksi! Itse leivon aika paljon makeita leivonnaisia ja silloin tällöin myös suolaisia. Viimeksi tein tomaattimozzarellapiirakkaa ja se oli kyllä hyvää.

  Uudet aurinkolasit ovat nyt hankitalistalla ja Aviatorit kiinnostaa kovasti.
  Minun pitää tutkailla tuota sähköpostiasiaa...

  Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3