tiistai 30. heinäkuuta 2013

Helsingissä + Asu

Sunnuntaina kotiuduttiin Helsingin reissulta. Ei voi muuta todeta, kuin että huippureissu ja huippuseura! On se vaan rentoa olla liikenteessä välillä ilman lapsukaisia! (Vaikka niin ihania ovatkin.)
Perjantai- ja lauantai-ilta meni hyvän musiikin parissa ystävien kanssa. Sen verran kohtuudella juhlittiin, että lauantai päivä pyörähtikin kaupungilla. Ystävän kanssa kierreltiin kauppoja ja siinä lomassa myös istahdettiin lepuuttamaan jalkoja Königissä :) Luksusta minulle!
Tosin, ostoksia ei kuitenkaan tullut tehtyä! Kaupoissa oli ilmeisesti jokin sortin välikausi, kun monissa liikkeissä oli esillä kesäalen jämiä, eikä syksyn uutuudet olleet vielä saapuneet. Joten hieman valjuksi jäi tämä shoppailu kierros. Toisaalta, hyvä näin!
Kävimme syömässä STREET GASTRON maittavat leivät. Samalla nautiskeltiin aurinkoisesta Helsingistä, mikäs sen parempaa. Kannattaa muuten käydä testaamassa tuo leipäkärry, minä tykkäsin! Jälkkäriksi hieman herkkuja tietysti :)
Kaiken kaikkiaan oli aivan mahtava viikonloppu:) Tietysti mukaan mahtui myös pieniä  sattumuksia, joille varmasti nauretaan vielä monet kerrat. 
Tässä vielä perjantain asu, eli aika rennosti otettiin :) 

Asu
Paita - Zoe Karssen
Housut - H&M
Kengät - Tory Burch
Laukku - LV
Kello - MK
Rannekoru - Vero Moda



Ihanaa tiistaita <3

4 kommenttia:

  1. Aikuisten laatuaika on aina paikallaan. Ihania herkkuja kuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Herkut maistuivat kyllä :) (Kuten aina minulle)

      Poista
  2. Ihanan kuuloinen viikonloppu teillä ja asusi on todella kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Viikonloppu oli kyllä mahtava, näitä useammin kiitos!

      Poista

Kiitos kommentistasi <3