maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kinuskia...

Tulipa tässä viime viikolla keiteltyä kinuskia kondensoidusta maidosta. Helpoin kinuski mitä itse olen tehnyt. Tölkkiä keitettään kolmisen tuntia ja sitten on purkillinen kinuskia valmiina. 
Keittovaiheessa pitää vain välillä muistaa lisätä vettä kattilaan...
Kondensoitu maito löytyy marketin säilykehyllystä. Mielestäni kinuskin maku on hyvä, mutta itse pidän kuitenkin itsetehdyn kinuskin mausta enemmän. Tällä kertaa käytin kinuskin muffinien kuorrutteeksi. Valmistin Pirkan ohjeella BANAANIMUFFINSSEJA
Kinuskikuorrute oli helppo levittää ja säilyi kauniin kiiltävänä muffinien päällä useamman päivän. 

Aiemmin olen käyttänyt kondensoitua maitoa, kun valmistin MILJONÄÄRIN MUROPALOJA, joten usein en tätä tuotetta ole vielä käyttänyt. Nyt ostinkin muutaman purkin kaappiin jemmaan, päiväystähän näissä säilykkeissä löytyy. Olen kuullut, että keitetty kinuski säilyy avaamattomassa tölkissä parasta ennen päiväykseen saakka...


Makoisaa maanantaita :)

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3